Zomerchallenge lidmaatschap bij tennisvereniging Artesia

In de zomermaanden liggen veel sporten stil, maar bij tennisvereniging Artesia is dat juist niet het geval.

Wij gaan juist door, beter nog we hebben het zomerlidmaatschap opgehoogd van 3 naar 4 maanden; juni-juli-augustus-september.

Waarom doen we dit?

Wel, op deze manier kun je als zomerlid aan nog meer activiteiten bij ons op de vereniging deelnemen. Denk bijvoorbeeld aan alle interne toernooien van onze Clubkampioenschappen (t.w. in juni en september), Zomerchallenge-toernooi (in juli en augustus).
Buiten dat kun je dan ook meedoen aan het Open Seniorentoernooi de Kluijver Open. Zo zie je ook alle zomermaanden staan in het teken van sportieve en gezellige activiteiten.

Jubileum

En niet te vergeten: dit jaar bestaat Tennisvereniging Artesia 60 jaar! Dit is een échte mijlpaal en daarom gaan we dit echt groots vieren. Dir feest staat gepland op zaterdag 29 juni. Daar wil je, beter gezegd: Moét toch ook bij zijn?

Wij bieden het lidmaatschap aan met of zonder lessen.

Wil je graag leren tennissen?

Wij bieden 5 lessen van 1 uur aan op zaterdagochtend. Artesia start hiermee op 15 juni, tijdstip 9:00 uur, dat is lekker vroeg zodat heb je nog iets aan je zaterdag. Je krijgt les van een gekwalificeerde KNLTB tennisleraar.

Scan de code voor nog meer informatie

Misschien ook interessant?

Advertenties