Word jij de nieuwe eigenaar van Creahuys 41?

Met veel pijn en verdriet zet Audrey van Dijck (52) haar droomwinkel met haak- en breibenodigdheden aan de Willem Kloosstraat in Hazerswoude-Rijndijk in de verkoop. Niet omdat ze er geen plezier meer in heeft maar omdat haar gezondheid haar geen andere keus laat.

Sinds afgelopen augustus is bij Audrey de ziekte artrose vastgesteld. “Artrose is een vorm van reuma. Artrose is geen ouderdomskwaal of slijtage, dat is een algemene misvatting” vertelt Audrey.  Door de pijn die steeds erger wordt en de vermoeidheid die bij de ziekte komt kijken, heeft Audrey na veel nadenken, bidden en gesprekken met een specialist helaas moeten besluiten dat ze haar geliefde wolwinkel te koop aanbiedt.  

Audrey: “Elke week krijgen wij nog nieuwe klanten in de winkel en elke week horen we hoe fijn het is dat er nog zo’n mooie en grote wolwinkel bestaat. Daarom is mijn wens dat er iemand is die Creahuys 41 wil voorzetten. Een mooie kleurrijke winkel waar mensen vanuit de wijde omtrek naar toe komen.”

En daarom dus ook de vraag aan jou… ken jij iemand die ook veel passie heeft voor haken, breien, wolletjes en kleurtjes? Interesse heeft om met plezier en passie een wolwinkeleigenaar te zijn?
Audrey gaat graag in gesprek met enthousiaste mensen die geïnteresseerd zijn om Creahuys 41 voort te zetten. Het zou natuurlijk zonde zijn dat zo’n goedlopende winkel, waaraan veel mensen plezier beleven zou verdwijnen. Voor interesse en vragen kan contact worden opgenomen met Audrey via info@creahuys41.nl.

Wat betekent het voor de klanten?
Tot 26 juli blijft de winkel geopend zoals nu, woensdag tot en met vrijdag (10 – 17 uur) en zaterdag (10 – 15 uur). Na de zomervakantiesluiting, vanaf 9 augustus, is de winkel 2 dagen per week geopend op woensdag en vrijdag (10 – 16 uur). Audrey: “Met pijn in ons hart hebben we deze beslissing moeten maken, maar we staan de komende tijd nog steeds met plezier voor jullie klaar in onze winkel. Dus hopelijk tot gauw!”

Misschien ook interessant?

Advertenties