Wielervereniging Avanti onthult verfrissend kledingontwerp

en bevestigt duurzame samenwerking met vooraanstaande sponsoren

Alphen aan den Rijn, 16 januari 2024 – Wielervereniging Avanti staat op het punt een nieuw tijdperk in te luiden met de presentatie van haar eigentijdse kledingontwerp. De vereniging is verheugd om met trots aan te kondigen dat Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken B.V., P. Vos, en de Van der Werff Groep zich voor de komende vijf jaar als kledingsponsors hebben verbonden.

Feestelijke onthulling en open uitnodiging voor iedereen

Het hoogtepunt van deze aankondiging vindt plaats tijdens de feestelijke onthullingsceremonie op maandag 22 en dinsdag 23 januari om 19:30 uur in het bruisende clubhuis aan de Amerikalaan 163. De deuren staan wijd open voor iedereen die deze bijzondere gebeurtenis wil bijwonen. De pers wordt van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en verslag te doen van deze mijlpaal.

Over Onze Toegewijde Sponsoren

  • Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken B.V.: Gevestigd in Alphen aan den Rijn, is Vlasman een toonaangevend totaalsloopbedrijf met een breed scala aan mogelijkheden. Sloopwerken, Koppensnellen, Asbestsanering, Boren & Zagen en Bodemsanering vormen slechts een greep uit het uitgebreide dienstenpakket. Vlasman streeft naar perfectie door alle mogelijkheden nauwkeurig af te stemmen op de wensen van hun klanten.
  • P. Vos: “Als betrouwbare partner voor transport, aanneming, en machineverhuur, beschikt P. Vos over een uitgebreid en modern machinepark. Van rupsgraafmachines tot trilwalsen en diepladers, P. Vos biedt hoogwaardige diensten met aandacht voor kwaliteit en onderhoud, allemaal in lijn met de behoeften van hun opdrachtgevers.”
  • Van der Werff Groep: “Een moderne onderneming die totaaloplossingen op maat biedt voor infra- en milieutechnische projecten. De Van der Werff Groep staat bekend om klantgerichtheid en praktische benadering, zowel onder als boven de grond. Met een focus op maatwerk zorgen ze ervoor dat projecten voldoen aan de hoogste normen.”

Een frisse wind in de wielerwereld

Het nieuwe kledingontwerp belichaamt niet alleen de dynamiek en toewijding van wielervereniging Avanti maar markeert ook een frisse wind in de wielerwereld.

In het nieuwe ontwerp heeft Wielervereniging Avanti ervoor gekozen om de kenmerkende kleuren van de club te behouden, maar deze op een moderne en eigentijdse manier toe te passen. De vertrouwde tinten krijgen een frisse interpretatie, waardoor de nieuwe kledinglijn zowel respect toont voor de geschiedenis van de vereniging als moderniteit uitstraalt. Wielervereniging Avanti ziet uit naar een succesvolle toekomst, gedreven door passie voor de wielersport en versterkt door duurzame partnerschappen. Deze mijlpaal symboliseert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de vereniging, en we nodigen iedereen uit om samen met ons dit moment te vieren.

Misschien ook interessant?

Advertenties