Wie wordt de Clubkampioen van Hou Vast?

Recreanten en turnsters strijden voor deze titel tijdens de Onderlinge Wedstrijden

Op zaterdag 13 april vinden de Onderlinge Wedstrijden van Hou Vast weer plaats in de Landvliethal in Hazerswoude-Dorp. Een spannende wedstrijd waarin alle gymnasten en turnsters strijden om de titel van Clubkampioen. Komt u ze aanmoedigen?

In de ochtend strijden de selectieturnsters tegen elkaar en wordt er een DANS Demo gegeven. ’s Middags is het de beurt aan de recreanten en wordt er een TURN Demo gegeven.

PROGRAMMA Zaterdag 13 april
Turnsters:
09.00 – 11.00Wedstrijd turnselectie
11.10 – 11.25DANS Demo
11.25Prijsuitreiking turnselectie


Recreatie:
12.45 – 13.45Wedstrijd meisjes 6-8 jaar
13.50 – 14.50Wedstrijd meisjes 9-11 jaar en jongens
15.00 – 15.10TURN Demo
15.10Prijsuitreiking recreatie

Ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, ooms, tantes, buren, vrienden, vriendinnen en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd in de Landvliethal om alle gym-, dans en turnkunsten te komen bewonderen. Daarnaast kunt u genieten van koffie -thee en andere lekkere versnaperingen. Ook voor het publiek zijn er deze dag prijzen te winnen. Hou Vast organiseert wederom een spectaculaire loterij met heel veel prijzen van lokale sponsoren.

Diplomagym op woensdag 17 april

Voor de allerjongste kinderen (peuters, 3, 4 en 5 jarige) is er op woensdag 17 april diplomagym in de Landvliethal. Diplomagym vindt plaats tijdens de reguliere lestijden. De kinderen zullen verschillende oefeningen doen, zoals rollen, duikelen, zwaaien, springen en evenwicht. De oefeningen worden beoordeeld door (een hele lieve) jury en na afloop krijgen de kinderen een echt diploma mee naar huis. Iedereen is van harte welkom om de allerjongste sporters van Hou Vast aan te moedigen.

Misschien ook interessant?

Advertenties