Warme finish Avond4daagse

Ook dit jaar was er weer veel belangstelling voor de Avondvierdaagse in Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn. De ruim 200 deelnemers, van jong tot oud, hadden goed weer en op de slotavond zelfs tropische temperaturen.

Op vier avonden werd een verschillende route gelopen van ongeveer 5 kilometer in en rond Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn.  Er was ook een verkorte route 2 kilometerroute die in 2 dagen gelopen kon worden. Traditiegetrouw werd het laatste stuk op vrijdag vanaf Bernardus in optocht met de fanfare voorop gelopen. Dit jaar bracht de The Mop Company (onderdeel van KNA) de sfeer er goed in met bekende liedjes en meezingers op de route door de wijk en via de Herbergier en de Da CostaSingel naar Speeltuin De Rode Wip. Daar konden de kinderen hun medaille ophalen en bloemen en hulde in ontvangst nemen van hun ouders en opa’s en oma’s.

Vrijwilligers en sponsoren bedankt

Dank aan de 25 vrijwilligers van de organisatie, op het startbureau en de stempelposten, maar ook voor het kaarten schrijven, drinken schenken en het verkeer regelen. Zij hebben ervoor hebben gezorgd dat het evenement vier dagen lang probleemloos kon verlopen. Wil jij volgend jaar ook meehelpen?  Meld je dan nu alvast aan bij Chantal Brommers via info@derodewip.nl. Ook dank aan de sponsoren Tafeltennisvereniging Avanti (ijsjes), Dorpshuis De Som (limonade en water), Culvita (stroopwafels) en OBS De Steijaert (appels) voor al het lekkers voor de deelnemers.

Avondvierdaagse in Hazerswoude-Dorp

De avondvierdaagse in Hazerswoude-Dorp vindt plaats van dinsdag 20 juni tot en met vrijdag 23 juni. Inschrijven kan bij de start, maar vooraf inschrijven is voor de organisatie het handigst. Dat kan op dinsdag 13 juni op het schoolplein van de Johannes Postschool en op het plein van de Springplank om 08:30 uur en om 14:30 uur. Van 17:00 uur tot 18:30 kan het ook weer op het plein van de Johannes Postschool. Leerlingen van de Michaelschool kunnen inschrijven op woensdag 14 juni om 08:15 uur en om 12:00 uur.

Misschien ook interessant?

Advertenties