Wandelschoenen blijven voorlopig in de kast

De avondvierdaagse Hazerswoude-Rijndijk is verplaatst naar september.

Ondanks eerdere berichten kunnen de wandelschoenen voor de Avondvierdaagse Hazerswoude-Rijndijk voorlopig nog een paar maanden langer in de kast blijven liggen. De organisatie, Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk, heeft besloten het jaarlijkse evenement te verplaatsen van juni naar september.

Het populaire wandelfestijn, dat altijd veel enthousiaste deelnemers trekt, staat nu gepland voor 10 t/m 13 september 2024. Deze wijziging geeft zowel de organisatie als de deelnemers meer voorbereidingstijd en hoopt op betere weersomstandigheden voor het evenement.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom de Avondvierdaagse? Bezoek dan hun website of volg ze op sociale media via facebook.

Handjes gezocht

De organisatie is ook nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het evenement. Of je nu één avond of meerdere avonden beschikbaar bent, alle hulp is welkom. Er is vooral behoefte aan mensen voor de stempelbureaus, verkeersregelaars en andere hand- en spandiensten. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Chantal Brommers via info@jeugdwerk-hazerswoude.nl of bellen/appen naar 06-12608074.

Dus heb je zin om een steentje bij te dragen aan dit gezellige evenement en de deelnemers een onvergetelijke ervaring te bezorgen? Meld je dan aan als vrijwilliger en beleef samen met de wandelaars vier sportieve en gezellige avonden in september.

Misschien ook interessant?

Advertenties