Vrijwilligersprijs SV Bernardus voor Marcel Wagenvoort

Op de jaarlijkse sponsor- en vrijwilligersavond, waarvan de organisatie dit jaar lag in handen van de dames 7×7-groep, is de vrijwilligersprijs (de Jan de Groot memorial -2024) uitgereikt aan Marcel Wagenvoort.

Marcel is eind jaren zeventig aangemeld als lid van Bernardus en heeft dus als voetballer ‘de oude velden’ nog meegemaakt. Tijdens zijn voetbalcarrière is hij van verschillende jeugd- en seniorenelftallen aanvoerder geweest, iets wat hij altijd deed met respect voor tegenstanders, leiders en scheidsrechters. Vanwege deze eigenschappen was Marcel ook een goede begeleider van jeugdteams. Al jarenlang is hij de samensteller van de ‘de treffer’ , het publicatieblaadje (inmiddels digitaal) met het wekelijks wedstrijdprogramma. Door laatstgenoemde activiteit is Marcel inmiddels ook onmisbaar en een ‘helpende hand’ voor degenen die print- of ander computerwerk willen verrichten. Marcel is, namens Bernardus, contactpersoon KNVB en als wedstrijdsecretaris verantwoordelijk voor de indeling van de velden bij competitie- en vriendschappelijke wedstrijden. Draait al jaren ‘telefoondiensten’, voorheen op de zondagmorgen maar de laatste jaren op zaterdagmorgen en stelt hier ook het schema voor op. Draait zo nu en dan ook ‘bardiensten’ en is trouw bezoeker van veel evenementen die bij Bernardus worden georganiseerd. Daarbij is Marcel overigens altijd een welkome gast!

SV Bernardus is blij met al haar vrijwilligers en vindt het een leuke geste om jaarlijks iemand extra in het zonnetje te zetten; Marcel Wagenvoort (vrijwilliger met het nodige oranje-witte bloed door de aderen stromend) viel dit jaar deze eer ten deel!


Marcel Wagenvoort gefotografeerd bij de plaquette van de ‘vrijwilligersprijs’ in het clubhuis van SV Bernardus

Misschien ook interessant?

Advertenties