Verkoop Castellum voor theaterseizoen 2024/2025 start met recordverkoop

Castellum heeft met de kaartverkoop voor het theaterseizoen 2024/2025 nu al een ongekend succes geboekt . Met een stijging van maar liefst 65% ten opzichte van het vorige seizoen, zit Castellum ruim boven het landelijke gemiddelde. De reacties van het publiek op het nieuwe programma met meer voorstellingen dan ooit zijn unaniem enthousiast.

Een aantal voorstellingen is al uitverkocht, zoals Claudia de Breij, Christel de Laat, Ton Kas en Jan Jaap van der Wal. Voor Jan Jaap van der Wal is, vanwege de enorme vraag, een extra avond bijgeboekt. Verder zijn populaire namen zoals Ilse DeLange, de Rob de Nijs musical Malle Babbe, René van Meurs en Najib Amhali al bijna uitverkocht.

Voor het komende seizoen heeft Castellum het aantal voorstellingen met 15% uitgebreid. Het gevarieerde aanbod omvat dans, toneel, musical, jeugdtheater, muziek, cabaret, show en groot gemonteerde opera. Het theater biedt daarmee voor ieder wat wils en zet zich in om een divers publiek te bereiken en te vermaken.

“We zijn ontzettend trots op de resultaten van de kaartverkoop voor het komende seizoen, tot nu toe “ zegt Marcel ’t Sas, directeur/programmeur van Castellum. “Het is een duidelijke bevestiging dat ons publiek de vernieuwde en diverse programmering waardeert. Met name naast de bekende cabaretnamen trekken ook de grootschalige musicals, waar ons theater bijzonder geschikt voor is gebleken, opnieuw veel belangstelling.”

Castellum raadt iedereen aan om tijdig te boeken vanwege de grote vraag. Het uitgebreide programma biedt volop keuzemogelijkheden, maar de populairste voorstellingen raken snel uitverkocht. “Of je nu houdt van cabaret, muziek, theater of dans, er is voor iedereen iets om naar uit te kijken.” sluit ’t Sas af.

Kijk voor meer informatie over het programma en om kaarten te reserveren op castellum.nl of neem contact op met de afdeling Kaartverkoop via kaartverkoop@castellum.nl of 0172 – 429292 (di t/m za | 12.00 – 14.00 uur).

Misschien ook interessant?

Advertenties