Veel variatie in nieuw Parkvilla theaterseizoen

Vanaf 1 juni staan alle theatervoorstellingen voor het nieuwe seizoen 2024/2025 online.

“We trappen af met onze muzikale partner Serious Music Alphen.Daarna volgt een totaal ander genre: een klassiek concert van James Oesi en Djuwa Mroivili, zij zijn de laatste tijd vaak te gast bij Podium Klassiek”, vertelt Agnes van den Ham, coördinator theater.

Agnes van den Ham

Bekende namen staan op het programma, zoals: Meester Mark, Vincent Bijlo, Spinvis, Lisa Ostermann, Remko Vrijdag en Annick Boer. “Ons doel is een breed programma neer te zetten met zoveel mogelijk keus voor iedereen”.

Remko Vrijdag

“Bij het concert van Certain Animals -zij speelden ook op Parkkunst de sterren van de hemel- gaat de kaartverkoop snel en ook weten veel mensen Meester Mark al te vinden”, vervolgt Agnes van den Ham. “De succesvolle Lisa Ostermann winnaar van vele cabaretprijzen komt naar Parkvilla. Ook Spinvis heeft in de loop der jaren diverse, belangrijke prijzen gekregen en treedt bij ons op. Café Chantant brengt vol overgave de muziek van Ramses Shaffy en Liesbeth List. Ook de jongste bezoekers worden niet vergeten: Goocheltheater Jahon, Dikkie Dik en de taart en Het Kleurenmonster. Kortom, cabaret, theaterconcerten, colleges, kleinkunst, familievoorstellingen en toneel. We hebben het allemaal!”.

Het gehele theaterprogramma staat vanaf 1 juni online en is te bestellen via parkvilla.nl.

Misschien ook interessant?

Advertenties