Turnsters van Aspasia laten zien wat ze waard zijn in de Districtsfinale

Naar aanleiding van de rayon wedstrijden hadden maar liefst 3 turnsters van Esrae van Goozen, Maud Arbouw en Milou Vermond. De wedstrijden vonden plaats in het Topsportcentrum in Rotterdam.

Esrae mocht zich als eerste melden bij de finale. Ze begon sterk met haar vloeroefening. Hierin liet zij een overslag zien die zij erg netjes geturnd heeft. Bij de sprong liet ze een mooie handstand platval en half in zien. Dan de balk, dit heeft ze zelfverzekerd geturnd en een koprol zonder val! Als afsluiting de brugoefening met een paar nette en hoge zwaaien.

De volgende dag was het de beurt aan Milou. Ondanks dat ze erg gespannen was voor de wedstrijd, heeft ze het super goed gedaan! Op de balk bleef ze netjes staan met een radslag. Op sprong liet ze twee hele mooie sprongen over de kast zien. En op de vloer liet ze een goed uitgevoerde arabier-flikflak zien.

En als laatste mocht Maud haar kunsten laten zien tijdens de Districtsfinale. Ze liet stralende oefeningen zien waaronder een mooie arabier flikflak! Daarna liet ze op sprong een prachtige overslag zien wat zelfs een 13,250 opleverde! En ook op de brug lukte alles, en sloot ze haar wedstrijd af met een strakke salto van de brug. 

Goed gedaan meiden! We zijn super trots op jullie.

Misschien ook interessant?

Advertenties