Stichting Welzijn Ouderen Koudekerk aan den Rijn dankbaar voor donatie

Lachende en tevreden gezichten in Koudekerk aan den Rijn afgelopen dinsdag 30 januari in de Ridderhof in Koudekerk aan den Rijn. Tijdens de handwerkmiddag van “De Bezige Bijen”, onderdeel van de Stichting Welzijn Ouderen, kwam een delegatie van de Kringloopwinkel Alphen aan den Rijn een cheque overhandigen aan vertegenwoordigers van SWOK ter ondersteuning van de door hen georganiseerde activiteiten voor ouderen.

Namens de Kringloopwinkel kwamen de dames Lydia Burggraaf en Monique van Splunter een cheque van € 1250,– overhandigen aan 2 vertegenwoordigers van SWOK, Elly Neijman en Tiny Molenaar. Zij maken deel uit van de groep vrijwilligers die voor ouderen in Koudekerk en Hazerswoude allerlei activiteiten organiseren, zoals een Soos, Bingo, Handwerken, Boottocht, Vakantieweek, Winter-zwemmen, de Viering van de Dag van de Ouderen en een Kerstviering.

De donatie zal met name worden gebruikt voor de Kerstviering en het Handwerken. Dat laatste wordt uitgevoerd door een groep van 25 – 30 dames (De Bezige Bijen) die elke dinsdagmiddag in vrijetijdscentrum de Ridderhof haken, breien etc. ten behoeve van hulpprojecten in Roemenië en Gambia. Dankzij de donatie kan de voorraad handwerkmateriaal weer stevig aangevuld worden.

Misschien ook interessant?

Advertenties