Stamppot eten bij de Zonnebloem

Op 8 februari organiseerde de Zonnebloem Rijnwoude Zuid een gezellige stamppotmiddag in de Korenaar. De middag was bedoeld om de gasten van de Zonnebloem Rijnwoude Zuid samen te brengen voor een smakelijke maaltijd en een gezellig samenzijn.

Het begon allemaal om 11:00 uur, waarbij de vrijwilligers van de Zonnebloem Rijnwoude Zuid de gasten verwelkomden met een warme glimlach en vriendelijke begroetingen.

De zaal was feestelijk versierd met kleurrijke tafelkleden en bloemetjes, wat een uitnodigende sfeer creëerde voor de aanwezigen. Al snel stond het glaasje wijn of fris op tafel waarbij het advocaatje met slagroom niet ontbrak.

Het menu bestond uit een assortiment van heerlijke stamppotten, bereid door slagerij Anton de Vries. Er waren klassieke opties zoals boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot en hutspot met een balgehakt, rookworst en draadjesvlees. Voor degenen die dat wensten, waren er ook vegetarische en glutenvrije opties beschikbaar.

Tijdens het eten genoten de gasten van levendige gesprekken en het delen van verhalen. Het was hartverwarmend om te zien hoe de gasten met elkaar verbonden waren door de gemeenschappelijke ervaring van het genieten van een goede maaltijd en elkaars gezelschap.

Na de stamppotten werd er afgesloten met een dessert bestaande uit een halve perzik met yoghurt, koffie of thee. De gasten genoten zichtbaar van al dat lekkers, dat perfect pasten bij de winterse sfeer van de middag.

Al met al was de stamppotmiddag een groot succes. Het was een gelegenheid waarop herinneringen werden gedeeld en werd genoten van elkaars aanwezigheid.

De stamppotmiddag liet zien hoe waardevol en betekenisvol dergelijke maaltijdenkunnen zijn voor mensen die behoefte hebben aan verbinding en steun. Met dank aan de inzet van de vrijwilligers van de Zonnebloem Rijnwoude Zuid werd het een dag om te koesteren door alle aanwezigen.

Misschien ook interessant?

Advertenties