Slapen in de speeltuin: avontuurlijk plezier voor kinderen 6 t/m 12 jaar

Speeltuin De Rode Wip organiseert voor de derde keer een spannend nachtje slapen in de speeltuin, speciaal voor kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot 12 jaar. Dit unieke evenement biedt de kans voor kinderen om een onvergetelijke ervaring te beleven: een nachtje kamperen in hun eigen meegebrachte tentjes, omringd door de veilige en vertrouwde omgeving van de speeltuin.

Het avontuur begint…
Op zaterdag 9 september begint het avontuur om 16:00 uur, wanneer de ouders hun kinderen komen vergezellen bij het opzetten van de tentjes. De tentjes dienen compleet en in goede staat te zijn, en uiteraard te voldoen aan alle veiligheidseisen. Het is een geweldige gelegenheid voor ouders om samen met hun kinderen een knusse kampeerplek te creëren. Om 17:00 uur nemen de ouders afscheid en kunnen de kinderen zich verheugen op een gezellige avond vol activiteiten.

Gevarieerd avondprogramma
Het avondprogramma biedt een gevarieerd aanbod aan leuke activiteiten, zowel in als buiten de speeltuin. Voor de activiteiten buiten de speeltuin zijn nog enkele volwassen begeleiders nodig, dus vrijwilligers zijn van harte welkom om zich aan te melden. Het belooft een avond vol plezier en vermaak te worden voor alle deelnemers. Aanmelden als vrijwilliger kan via info@derodewip.nl of 06-12608074.

Veiligheid voorop!
Voor de veiligheid en het welzijn van de kinderen zijn er gedurende de nacht voldoende vrijwilligers aanwezig die beschikken over een BHV-certificaat (Bedrijfshulpverlening). De gemeente heeft haar goedkeuring gegeven door een vergunning te verlenen voor deze bijzondere activiteit.

Lekker ontbijten
De volgende ochtend, op zondag 10 september, kunnen de kinderen gezellig met elkaar ontbijten voordat het tijd is om de tentjes op te breken. Om 9 uur sluiten we dit avontuurlijke evenement af, waarbij de kinderen ongetwijfeld vol verhalen en herinneringen huiswaarts zullen keren.

Aanmelden
Voor deelname aan dit geweldige avontuur wordt een kleine bijdrage van slechts 7,50 euro per kind gevraagd. Dit bedrag dekt de kosten voor de organisatie van het evenement, zodat we ook in de toekomst nog vele andere leuke activiteiten kunnen blijven aanbieden.

Wil je je kind(eren) aanmelden voor dit nachtelijke avontuur in speeltuin De Rode Wip? Of ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger bij te dragen aan het succes van deze activiteit? Ga dan naar www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/camping voor meer informatie en aanmelding.

Komende 9 september belooft een onvergetelijk en avontuurlijk weekend te worden voor alle deelnemende kinderen. We kijken er naar uit om ze te verwelkomen in speeltuin De Rode Wip en samen een geweldige tijd te beleven!

Misschien ook interessant?

Advertenties