Senioren busreis naar Broekerveiling

Op woensdag 22 mei gaat het uitje van Actief Rijnwoude naar de Broekerveiling in Broek op Langedijk. Senioren uit alle dorpskernen zijn van harte uitgenodigd! Er zijn nog plekken in de bus vrij voor dit gezellige evenement. Dus neem een keer je buren mee!

De Broekerveiling is de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Naast een museumbezoek, lunch en rondvaart gaan we ook zelf actief deelnemen aan deze historische veiling. Neem dus wat kleingeld mee en shop uw dagelijkse groente op deze unieke manier. Na de Broekerveiling reizen we af naar Jeu de Boer waar een 3-gangen diner van Slagerij Reas klaar staat.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

08.30 – 08.45: verzamelen bij Café de Egelantier en vertrek met de bus richting de Broekerveiling.

10.00-11.00: aankomst met koffie/thee en gebak.

11.00: rondleiding o.l.v. een gids.

12.00: rondvaart door het rijk der 1000 eilanden.

13.00: Langedijker Lunch

14.00: veiling (u neemt plaatst op de plek van de handelaar in de authentieke veilingbanken).

16.30 – 19.30: aankomst bij Jeu de Boer, borrelmomentje en tot slot een diner verzorgd door slagerij Reas.

Na afloop wordt u weer teruggebracht met de bus naar Café de Egelantier.

De kosten voor deze mooie dag (inclusief busreis, koffie met gebak, rondleiding, rondvaart, lunch, veiling, welkomstdrankje en 3-gangen diner) bedragen € 85 voor leden van Actief Rijnwoude en € 90 voor niet-leden.

U kunt zich opgeven voor deze dag door een email te sturen aan linda@actief-rijnwoude.nl. Er is plek voor 59 personen. Schrijf u daarom op tijd in, want vol = vol. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda, 06-45094267.

Misschien ook interessant?

Advertenties