Schrijf je nu in voor de jaarlijkse Huttenbouw!

Vanaf deze week kunnen kinderen zich inschrijven voor de jaarlijkse Huttenbouw, het hoogtepunt van de jeugdvakantieweek georganiseerd door Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk. Deze fantastische afsluiting van de zomervakantie is terug en belooft wederom een spektakel te worden! Dit jaar vindt de populaire huttenbouw opnieuw plaats op het parkeerterrein naast Bernardus.

Activiteiten en aanmeldingen

Kinderen kunnen zich inschrijven voor diverse spannende activiteiten. Voor kinderen van groep 7 tot en met 16 jaar is er de griezelige spooktocht. Kinderen én ouders kunnen meedoen aan de avontuurlijke polderbaggertocht (zwemdiploma verplicht).

Opnieuw is de mogelijkheid om te overnachten van donderdag op vrijdag, speciaal voor kinderen van 6 jaar en ouder. Vergeet niet om een exclusief huttenbouw T-shirt te bestellen voor slechts €10,00. Zorg dat je bestelling voor 1 augustus binnen is!

Helpende handen gezocht

Vrijwilligers zijn onmisbaar om van deze week een succes te maken. Heb je tijd en zin om te helpen? Meld je dan aan via het inschrijfformulier op onze website. Je hulp wordt enorm gewaardeerd!

Voor meer informatie en om je in te schrijven, ga naar www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/huttenbouw. Voor vragen kun je contact opnemen via info@jeugdwerk-hazerswoude.nl. Samen maken we er een geweldige week van!

Extra activiteiten en workshops

Gedurende de week zijn er naast het huttenbouwen nog veel meer leuke activiteiten en workshops. Zodra het programma definitief is, maken we dit bekend en kun je je hiervoor inschrijven. Houd de website www.jeugdwerk-hazerswoude.nl in de gaten voor updates!

Statiegeldactie: 1 juni t/m 12 juli

Om al deze fantastische activiteiten mogelijk te maken, organiseren we een statiegeldactie van 1 juni tot en met 12 juli. De volledige opbrengst gaat naar de huttenbouw. Kinderen kunnen in deze periode lege flessen en blikjes verzamelen en inleveren.

Hoe kunt u helpen?

  • Stort het ingezamelde geld op NL96 RABO 0314 3996 74 t.n.v. Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk o.v.v. statiegeldactie vóór 13 juli.
  • Stem met uw kind(eren) af welke wijk(en) ze kunnen bezoeken.
  • Wilt u dat wij kinderen langssturen om de flessen en blikjes op te halen? Stuur dan een e-mail naar info@jeugdwerk-hazerswoude.nl.
  • Heeft u al flessen of blikjes ingeleverd en wilt u het bonnetje doneren? Ook dat kan via e-mail.

Extra inzamelpunten

Bij de Jumbo in Hazerswoude kunt u het statiegeldbonnetje zelf in de speciale brievenbus naast de flesseninname doen van 1 tot en met 31 juli. Ook zullen de scholen worden geïnformeerd.

Laten we samen een mooi bedrag ophalen voor deze fantastische week voor onze kinderen. Alvast super bedankt voor uw steun!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door regelmatig onze website te bezoeken of ‘like’ onze Facebookpagina: www.facebook.com/jvwhazerswoude.

Misschien ook interessant?

Advertenties