SamenhuiS is feestelijk heropend: “Wij zijn klaar voor de toekomst

SamenhuiS, het Alphense centrum voor leven na en met kanker, is op 30 mei feestelijke heropend. De organisatie heeft een nieuwe uitstraling, inclusief een ander logo en vernieuwde website. Voorzitter Jaap Eysink-Smeets verzorgde de officiële opening. Patrick, een gast van SamenhuiS en vrijwilliger Ineke onthulden het nieuwe naambord aan de gevel.

Patrick deelde zijn ervaringen tijdens de onthulling: “SamenhuiS is voor mij een vast moment van ondersteuning in mijn week en een plaats van ontspanning en steun voor velen, het is heel bijzonder om deel te mogen uitmaken van deze speciale dag. Het logo symboliseert de positieve veranderingen en de voortdurende steun die SamenhuiS biedt.”

Het werd een feestelijke middag waarbij Zasja Heijligers met mooi gitaarspel een gevoelig lied voor het Samenhuis liet ontstaan en alle vrijwilligers persoonlijk toezong.

SamenhuiS is klaar voor de toekomst

SamenhuiS is een bron van steun en inspiratie voor iedereen die door kanker wordt geraakt. Zij nodigen je uit om een kijkje te nemen op de vernieuwde website www.samenhuis.org en deel te nemen aan de vele activiteiten, lezingen en bijeenkomsten die worden geboden. Of loop gewoon eens binnen tijdens de inloopmomenten. De getrainde vrijwilligers ontvangen je hartelijk en staan open voor jouw verhaal.

Misschien ook interessant?

Advertenties