Samen zijn ‘boven de Egelantier’

Een nieuw huiskamerproject…

Vindt u het leuk om een dagdeel in de week met elkaar koffie te drinken, leuke dingen te doen en te lunchen (in een huiskamer sfeer)? Dan is “Samen zijn” een mooie activiteit voor u. Wij bieden u een gezellige, verlengde huiskamer aan waarin met elkaar, een aantal uur wordt doorgebracht.

Iedere donderdag beginnen we om 10 uur met koffie/thee en wat lekkers, daarna is er gelegenheid om te kletsen, spelletjes te doen, creatief bezig te zijn, of verzin iets anders leuks, alles is mogelijk. Aansluitend gaan we met elkaar een lekkere en afwisselende lunch nuttigen. Rond 13.00 uur gaat iedereen weer naar huis. 

Als u slecht ter been bent is dit in Boven de Egelantier geen probleem want er is een lift aanwezig. We verlangen van de deelnemers helemaal niets, dus u kunt lekker gaan zitten en genieten van elkaars aanwezigheid.

We hebben bij “Samen zijn” een aantal plekken beschikbaar, u moet zich wel van tevoren aanmelden. U geeft zich ook op voor langere tijd, maar een keertje meekijken is natuurlijk geen probleem.

“Samen zijn” kost €100 voor vier keer. Hier zit onbeperkt koffie/thee met iets lekkers, eventueel een activiteit en de lunch bij inbegrepen. Bij genoeg aanmeldingen gaan we starten op donderdag 7 maart.

Dus wilt u zichzelf of een ouder aanmelden voor “Samen zijn” of heeft u nog vragen neem dan contact op met Linda Timmermans 06-45094267/linda@actief-rijnwoude.nl.

Want samen zijn is vaak leuker dan alleen…

Misschien ook interessant?

Advertenties