Rijndijkse Dorpskwis 2024

In 2024 organiseert SV Bernardus al weer voor de derde keer de Dorpskwis voor alle inwoners van Hazerswoude-Rijndijk en omstreken en wel op zaterdag 1 juni. Op 8 juni is er een gezellige avond met prijsuitreiking.

Doe weer mee!

Vorig jaar hebben 35 enthousiaste teams deelgenomen. Veel van de teams wisten na de 1e keer ‘hoe het moest’, dachten ze, maar het bleek toch weer een hele uitdaging te zijn met diverse strikvragen en instinkers. Sommige teams zijn heel fanatiek en gaan ervoor om te winnen en anderen maken er vooral een gezellig samenzijn van. “We organiseren het evenement niet speciaal voor de leden van Bernardus, maar juist voor het hele dorp. We hopen daarom dat er dit jaar nog meer teams mee zullen doen met deelnemers van andere clubs en vriendengroepen. Want de dorpskwis is er voor ALLE inwoners van Hazerswoude-Rijndijk , dus iedereen is welkom om mee te doen. Hulptroepen inschakelen uit de omliggende dorpen moedigen wij ook aan.”

Deze winnaars van de editie 2023 kunnen in 2024 natuurlijk verslagen worden…

Hoe werkt het?

De Rijndijkse Dorpskwis wordt in teams van 10-20 personen gespeeld. Elk team dat meedoet kan op 1 juni om 16.00 uur het vragenboek (inclusief USB-stick) ophalen en moet deze uiterlijk om 21.00 uur ’s avonds weer inleveren. Men kan de strategie voor het beantwoorden van de vragen verder zelf kiezen en de taken verdelen binnen het team. Waar men samenkomt is ook eigen keuze. Verder zijn alle hulpmiddelen en hulplijnen toegestaan om naar de antwoorden te zoeken. E zijn ook doe-opdrachten bij. Er zijn vragen en opdrachten over bijvoorbeeld de onderwerpen Hazerswoude, jaren van weleer, sport en hersenkrakers. In totaal moeten zo’n 150 vragen worden beantwoord. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdagavond 8 juni. Ook dat wordt weer een gezellig evenement. Nieuw in de komende editie is dat de laatste opdracht op de avond van de prijsuitreiking moet worden uitgevoerd door de best scorende teams. Dus het wordt extra spannend!

Inschrijven

Het inschrijfgeld per team bedraagt 25 euro. Elk team bepaalt zelf hoeveel deelnemers men heeft. Er wordt een aantal van 10-20 deelnemers geadviseerd en deelnemers van alle leeftijden. Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen via dorpskwisbernardus@gmail.com of bellen naar Ans van der Linden op 06-12648320. Inschrijven kan nog tot half mei

Misschien ook interessant?

Advertenties