Regenachtige start, stralende finish: fietsrondgang Koningsdag

HAZERSWOUDE-RIJNDIJK: Editie 2024 van de Koningsdag Fietsrondgang van speeltuin De Rode Wip uit Hazerswoude-Rijndijk  begon met een typisch Nederlandse traditie: regen! Maar dat hield de enthousiaste groep kinderen niet tegen om zich te verzamelen bij De Rode Wip, gehuld in hun beste Koningsdagthema en oranje outfits.

SONY DSC

De vrolijke klanken van het draaiorgel van de familie Meulkens verwelkomden hen, en als verrassing werden ze getrakteerd op heerlijke eierkoeken, aangeboden door Patrick Grimbergen van Tindahan. Ontzettend bedankt voor deze smakelijke bijdrage!

Bij aankomst bij Bernardus werden de winnaars van dit jaar bekendgemaakt. Een grote felicitatie aan Xavi (3), Kiki (5) en Amber (5), die allemaal een leuke prijs in ontvangst mochten nemen. Jullie hebben het fantastisch gedaan!

Een speciale dank gaat uit naar alle vrijwilligers die hebben geholpen, met een bijzondere vermelding voor Ninthe, die ons als juniorbegeleidster kwam ondersteunen. De stichting is altijd dankbaar voor extra handen. We willen iedereen, inclusief oudere kinderen en jongeren, uitnodigen om bij te dragen aan de leuke activiteiten die we organiseren. Samen maken we er iets moois van!

Kleedjes toch neergelegd toen het droog werd

De vrijmarkt en plantjesmarkt op het terrein van SV Bernardus kwam door de regen wat langzamer op gang, maar na 11 uur werd het gaandeweg droog en konden de spullen worden uitgestald op het grasveld. Het zonnetje liet zich helaas maar weinig zien. Maar volgens mij deden de kinderen wel goede zaken.

Traditioneel was er ook de plantjesmarkt en was Scouting Rheijnewoud er en kon men een broodje bakken in het vuur.

Kratten stapelen

De wachtlijst bij het kratten stapelen was niet te overzien, de Oudhollandse spelletjes werden weer druk bezocht en zowel de plantjesmarkt als de vrijmarkt waren toch, ondanks de regen, weer een succes. De hamburgers op het terras waren niet aan te slepen en werden onder het genot van de muziek en een drankje, heerlijk naar binnen gewerkt.

Dankwoord SV Bernardus

Onze dank gaat uit naar alle medewerkers die zich op deze Koningsdag weer behoorlijk in ’t zweet hebben gewerkt. Maar ook naar Hans en Rinie de Boer , die echt een lintje verdienen voor hun al
jarenlange inzet, met het kratten stapel spek”takel”. En natuurlijk ook Loek Verkleij, die weer ontzettend zijn best heeft gedaan om prachtige planten te leveren. Onze dank gaat ook uit naar alle mensen die achter de schermen hun steentje hebben bijgedragen, zoals de mannen van de inkoop, Wendy, Nicolien, Norah, Lynn, Ans, en natuurlijk alle sponsoren van de plantjesmarkt, Culvita, 123 machineverhuur en Tijssen diervoeders. Maar deze dag had zeker geen succes kunnen worden zonder onze toppers Sara en Niels de Boer, dankjewel, op naar volgend jaar!!

Misschien ook interessant?

Advertenties