Redacteur Nieuwswebsite gezocht

Wil jij je skills in Wordpress verder ontwikkelen? Lijkt het je leuk om dat te doen door als web(eind)redacteur te helpen de Nieuwswebsite van de Groene Hart Koerier gedurende de week te voorzien van berichten, evenementen en advertenties?

De Groene Hart Koerier verschijnt sinds begin dit jaar als Nieuwswebsite www.groenehartkoerier.nl.  Daarnaast wordt een wekelijkse Digitale Krant (als PDF) opgemaakt en ontvangen abonnees elke maandag een Nieuwsbrief. Zo kunnen we voldoen aan de leesbehoefte van verschillende soorten lezers op de pc/laptop, de tablet en de mobiele telefoon.

Het gaat om het uploaden van artikelen, advertenties en foto’s en het in de juiste stijl en vormgeving plaatsen van de inhoud en afbeeldingen. Wanneer je dat allemaal onder de knie hebt kun je -als je daarvoor interesse hebt- ook de eindredactie over alle bijdrages en de Nieuwsbrief gaan voeren samen met de huidige eindredacteur. Dagelijkse komen berichten via de e-mail binnen die door de eindredactie worden geselecteerd voor plaatsing op de website. Deze berichten kunnen op zelf te kiezen momenten verspreid door een week verwerkt worden voor publicatie.

Ben jij op een aantal dagen in de week beschikbaar als web(eind)redacteur?
Stuur een e-mail naar digitaal@groenehartkoerier.nl en we nemen contact met je op voor het verkennen van de mogelijkheden. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden is een vergoeding mogelijk.

Misschien ook interessant?

Advertenties