Reconstructie Willem Kloosstraat en omgeving

In opdracht van Gemeente Alphen aan de Rijn voert BAM Infra werkzaamheden uit aan het parkeerterrein aan de Willem Kloosstraat en omgeving in Hazerswoude-Rijndijk. Tijdens het werk wordt het parkeerterrein gedeeltelijk afgesloten en wordt er een omleidingsroute ingesteld.

Planning

De werkzaamheden duren naar verwachting van 15 januari tot en met eind juli 2024.
In het najaar 2024 brengt de aannemer nog beplanting aan.

Wat gaat er gebeuren?

Maandag 15 januari 2024 starten de werkzaamheden. De werkzaamheden worden uitgevoerd in meerdere fases. Er wordt gestart met het vervangen van het riool, waarna de rijbaan tijdelijk wordt dicht gestraat. Dit duurt tot eind februari. Daarna start de aannemer met het definitief inrichten van het parkeerterrein.

Wat betekent dit voor uw bereikbaarheid?

Door de werkzaamheden is het parkeerterrein aan de Willem Kloosstraat minder goed bereikbaar. Afsluitingen en omleidingen worden met gele borden aangegeven. Op deze borden staat ook aangegeven welke parkeerplaatsen tijdelijk niet gebruikt kunnen worden.

  • Een deel van het parkeerterrein blijft bereikbaar
  • Winkels blijven bereikbaar
  • U kunt hinder ervaren zoals geluidshinder, omleidingen of extra (werk)verkeer.
  • De werkzaamheden worden afgestemd met nood- en hulpdiensten, zodat zij woningen goed en tijdig kunnen bereiken bij calamiteiten.

Blijf op de hoogte van actuele wijzigingen

Voor actuele informatie kunt u gratis de “BAM Infra projecten” app op uw smartphone downloaden. Deze is beschikbaar voor smartphones met de platforms Apple of Android. Download de app via de QR-code. Klik op de ster rechts van het project ‘Reconstructie Willem Kloosstraat’ om het project bovenaan in uw favorietenlijst te laten staan. Zo blijft u op de hoogte van de actuele informatie en wijzigingen binnen dit project.

Of kijk voor meer informatie op de website van Gemeente Alphen aan den Rijn: www.alphenaandenrijn.nl/willemkloosstraat.

Misschien ook interessant?

Sorry, er zijn geen berichten gevonden.

Advertenties