Programma Trouble Tree jongerenwerk

Met trots presenteert Trouble Tree jongerenwerk het programma tot de zomervakantie. We hebben namelijk weer wat leuke activiteiten en chillavonden in het vooruitzicht. Ook doen we een oproep aan ouders.

Trouble Tree jongerenwerk organiseert (meestal) een keer per maand een leuke avond voor jongeren vanaf groep 8 uit Koudekerk en omgeving. De laatste tijd merken we dat minder jongeren onze avonden bezoeken. Dat is jammer, want als dat zo doorgaat zijn we genoodzaakt om ons vrijwilligerswerk en de leuke avonden voor de jeugd te beëindigen. We hopen dan ook dat ouders hun kind(eren) stimuleren om Trouble Tree te (blijven) bezoeken. Onze bedoeling is dat jongeren elkaar kunnen ontmoeten, leuke dingen kunnen doen en contacten en vriendschappen opdoen en onderhouden, ook na de periode op de basisschool als ze veelal allemaal hun eigen weg inslaan.   
 
Hoe werkt het. Bij Trouble Tree kan je kind een stempelkaart kopen van € 5,- (contant en het liefst gepast betalen). Hiervan kan hij/ zij de entree betalen à € 1,- en consumpties. Limonade kost € 0,50, fris en snacks € 1,-. De stempelkaart kan de volgende keer weer gebruikt worden. Los (gepast) betalen kan ook. Bij speciale activiteiten vragen we soms een extra bijdrage. Dit noemen wij altijd op social media. We houden de kosten laag, zodat zoveel mogelijk jongeren kunnen meedoen. Zijn de kosten te hoog, neem dan even contact op, we vinden een oplossing.   
 
In de Slotzaal (in de Ridderhof in Koudekerk) hebben wij een tafelvoetbalspel, tafeltennis, sjoelbakken, darts, airhockey, pool en een Wii-spelcomputer. We hebben ook een VR-bril met toffe games. Deze kan ook geleend worden voor thuis (vraag naar de bruikleenovereenkomst). Ook kunnen jongeren in de Slotzaal hun eigen muziek draaien en de disco-lampen bedienen vanuit de dj-area. Wij werken samen met Buurtsportoach Ward en lokale sportverenigingen.  
 
Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen en het is handig om Trouble Tree Koudekerk te liken op instagram en/of facebook, waarop wij altijd de laatste actuele informatie doorgeven. Heb je suggesties of wil je wat vragen over Trouble Tree jongerenwerk?
Neem dan contact op met Maaike of Marjolein via 06-13243287 of 06-46973447.

Misschien ook interessant?

Sorry, er zijn geen berichten gevonden.

Advertenties