‘Proef je Roots’, lokale kerstmarkt 2024

Interessant voor ondernemers en (vrijwilligers)organisaties

Ja, u leest het goed. We hebben het over kerstmarkt 2024. “Alle (kerst)spullen hebben we net opgeruimd” zult u denken. Willen wij in Rijnwoude een lokale kerstmarkt (Proef je Roots) in 2024 aanbieden dan moeten wij echter nu al starten met de voorbereidingen.

Proef je Roots is een lokale kerstmarkt waar (vrijwilligers)organisaties en werkgevers hun vrijwilligers / hun werknemershun eigen kerstpakket bij elkaar kunnen laten shoppen. We gaan de verbinding maken tussen ondernemers die lokale producten en/of diensten aanbieden en (vrijwilligers)organisaties die hun eigen vrijwilligers /werknemers een leuk en uniek kerstcadeau willen geven.

Actief Rijnwoude zorgt voor een mooie locatie om een sfeervolle kerstmarkt in te richten. Waar dit zal zijn is mede afhankelijk van de interesse die er is. Actief Rijnwoude zorgt dat er een verscheidenheid is van lokale producten/diensten die als “kerstcadeau” aangeboden worden.

De kerstmarkt wordt aangeboden op 12 en 13 december van 16.00 – 20.00 uur. Uw vrijwilligers / werknemers kunnen dan hun verkregen fiches verzilveren voor een zelfgekozen kerstpakket.

In ieder geval gaan de volgende lokale ondernemers een aanbod doen op de kerstmarkt. Dit aanbod zal een breed assortiment aan producten en diensten bevatten zodat iedere vrijwilliger een waardevol lokaal kerstcadeau kan uitzoeken.

1. Boerderijwinkel “Van Hier”: Allerlei lekkernijen uit de buurt: van kaasjes / jam / wijntje etc. tot kerstpakketten.

2. Kapsalon “By Bieque”: Haarverzorgingsproducten / of laat je verwennen in deze kapsalon.

3. Interieurwinkel “De Pioen”: Bloemen / planten en interieurartikelen.

4. Appelkaatje: Heerlijke, verschillende appeltaartjes om mee te nemen of om te bestellen.

Hoe meer organisaties / bedrijven mee gaan doen des te groter zal het aanbod (dus ook de markt) worden. Intentie is om met minstens 10 lokale aanbieders te gaan werken.

Hoe werkt het verder:

 1. Uw geeft aan hoeveel vrijwilligers / werknemers u (ongeveer) een kerstpakket wilt aanbieden. Dit aantal kunt u natuurlijk lopende het jaar altijd nog wijzigen.
 2. Uw geeft aan welk bedrag u per vrijwilliger/werknemer wilt besteden.
 3. Wij zorgen ervoor dat u tijdig fiches ontvangt (waarde 1 fiche = € 2,50) wat overeenkomt met hoeveelheid vrijwilligers/werknemers x gewenst bedrag per persoon.
 4. Na ontvangst van alle fiches ( voor 1 december) ontvangt u van ons een factuur.
 5. De gezellige aangeklede locatie waar de kerstmarkt zal plaatsvinden is afhankelijk van het aantal deelnemers, maar zal in ieder geval in (voormalig) Rijnwoude zijn.
 6. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda Timmermans / linda@actief-rijnwoude.nl / 06-45094267.
 7. Bij Linda kunt u ook uw deelname opgeven, het enige wat u hoeft te doen is onderstaande bon in te vullen en deze doorsturen naar Linda.
 • Naam organisatie
 • Contactpersoon organisatie
 • Aantal vrijwilligers / werknemers
 • Aantal fiches per vrijwilliger

Misschien ook interessant?

Advertenties