Poldertocht Kaag en Braasem komt er weer aan

Ieder jaar, op de eerste zondag van september, vindt een unieke wandeltocht plaats: de Kaag en Braassem Poldertocht.

Een wandeltocht die maar één keer te lopen is, omdat deze iedere editie een andere startlocatie kent en ook nog langs plekken komt die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek. De deelnemer wordt bij iedere deelname dus weer verrast met een nieuwe ervaring. De naam doet het al vermoeden; de routes lopen dwars door de polder heen. Dit jaar staat de “Veense editie” op het programma: wandelen door de polders van Roelofarendsveen.

Vanuit Roelofarendsveen hebben de organiserende verenigingen, de ijsclubs uit de gemeente Kaag en Braassem en Rotaryclub Roelofarendsveen, een drietal routes uitgestippeld van ca. 6, 13 en 20 kilometer. Voor iedere wandelaar is er dus een geschikte afstand. Langs de route wordt de wandelaar getrakteerd op mooie vergezichten en gezellige stempelposten voor de benodigde versnaperingen en rustpauzes. De vermakelijke polderverrassingen zorgen ervoor dat de tocht een waar wandelfeestje wordt: onderweg wordt de wandelaar getrakteerd op de leukste activiteiten en acts.

De Poldertocht is nauw verbonden aan het goede doel, ieder jaar gaat een groot gedeelte van de opbrengst namelijk naar het Liliane Fonds. Daarnaast komen de horecaopbrengsten ten goede aan de ijsclubs. Om een bijdrage te leveren aan het goede doel kunt u zich opgeven voor de Poldertocht, maar wilt u nog meer doen dan kunt u zich ook aanmelden als sponsor.

Deelname aan de Poldertocht kan middels voorinschrijving, deze opent op 1 juni aanstaande via de website. Wacht niet te lang met inschrijven: er is plek voor slechts 3500 wandelaars.

Datum Zondag 1 september 2024
Afstanden 6, 13 en 20 kilometer
Startlocatie Aannemers- en verhuurbedrijf T. de Boer, Veenderdijk 2a

Meer informatie www.poldertocht.com
info@poldertocht.com
Sponsor worden? sponsor@poldertocht.com

Misschien ook interessant?

Advertenties