Plus Benthuizen blijft sponsor BTC

Tennisvereniging BTC uit Benthuizen is verheugd te kunnen melden dat zij met supermarkt PLUS Benthuizen de sponsoring hebben kunnen voortzetten.

Met de tekst “de supermarkt van Benthuizen, maar wel voor iedereen” is woensdag 15 mei 2024 een goud- en zilver -sponsorovereenkomst voor de komende 3 jaar getekend. Voor Robert Oosterom van de Plus als ook voor BTC voorzitter Zwiep Vermeulen, was dit een eerste sponsor-ondertekening.

Benthuizer Tennis Club (BTC) is een gezellige tennisvereniging met een gezonde mix aan recreatie- en competitietennissers(-sters).

Er heerst een prettige informele sfeer en er worden veel activiteiten voor jeugd en senioren georganiseerd. Met een ledenbestand van ongeveer 480 tennissers en padellers, is BTC bij uitstek een vereniging van leden en voor leden.

De vereniging is opgericht in 1968. Het park van BTC ligt aan de rand van Benthuizen en beschikt over een eigen clubhuis, 5 tennisbanen en twee Padelbanen. Alle banen zijn voorzien van verlichting zodat er ook ‘s-avonds gespeeld kan worden. Twee-derde van de leden woont in Benthuizen, de overige wonen met name in Zoetermeer. Ongeveer eenderde van onze leden is jeugdlid.

Sinds eind 2021 beschikt BTC over twee (verlichte) Padelbanen en worden er ook voor deze rackets-port veel activiteiten georganiseerd. Voor meer informatie kunt u altijd naar ons park komen of een kijkje nemen op onze website: www.benthuizertennis.club

Misschien ook interessant?

Advertenties