Pimp je fiets oranje: Koningsdag fietsoptocht in aantocht

Jong en oud, het is bijna weer zover! Op zaterdag 27 april staat Koningsdag voor de deur en dat betekent feest in speeltuin De Rode Wip. Heb je zin om mee te doen aan onze jaarlijkse versierde fietsoptocht? Pak dan je fiets of step, laat je creativiteit de vrije loop en sluit je aan bij het kleurrijke gezelschap!

We verzamelen tussen 09:15 en 09:30 uur bij de ingang van de speeltuin. Om 09:30 uur gaan we van start, begeleid door de vrolijke klanken van het draaiorgel van de fa. Meulkens. Samen wandelen en fietsen we richting de voetbalvelden van Bernardus.

Leuke prijsjes te winnen

Het thema van dit jaar? Je raadt het al: Koningsdag en oranje! Dus haal je oranje verf, vlaggetjes en toeters tevoorschijn en maak jouw fiets of step tot een waar pronkstuk. Er zijn prijsjes te winnen voor de mooist versierde voertuigen, dus laat je van je creatiefste kant zien. De winnaars krijgen een eervolle vermelding in de Groene Hart Koerier.

Kom zeker even kijken

Maar ook als je niet meeloopt, ben je van harte welkom om de kinderen aan te moedigen langs de route. We trekken door de straten van ons geliefde buurtje, langs bekende plekken: JP Heijestraat – Jacob Reviusstraat – Potgieterlaan – Da Costasingel – Jacob van Lennepkade (via het pad tussen de vijver en Sport2bfit) – Joseph Haydnlaan – Melkweglaan – Sweelincklaan, om uiteindelijk te eindigen bij Bernardus.

Belangrijk om te weten: ouders, vergeet niet om mee te lopen met je kind(eren). Veiligheid staat voorop, dus onze route wordt begeleid door verkeersregelaars.

Sluit gezellig aan

Opgeven is niet nodig, dus kom gezellig langs bij de speeltuin en sluit je aan bij deze feestelijke traditie. Laten we er samen een onvergetelijke Koningsdag van maken!

Misschien ook interessant?

Advertenties