Patrick Verdegaal

Allereerst wil ik Patricia bedanken dat ze aan mij denkt bij de overdracht van het stokje. We zitten beiden bij dezelfde vereniging, maar de gym- en volleybalwereld zijn enorm verschillend. Zij is een van de krachten binnen de gymnastiek; ik ben al jaren actief binnen de volleybal. We proberen de laatste jaren om de twee ‘takken’ toch meer als één omnivereniging te vertegenwoordigen, zoals bij het jeugdkamp wat we voor de jeugdleden van de gym en volleybal organiseren.

Ik zal mezelf even voorstellen: Ik ben Patrick Verdegaal, 43 jaar oud en woon alweer 8 jaar in Koudekerk aan den Rijn. De eerste 35 jaar van mijn leven heb ik in de Rijndijk gewoond.

Ik woon daar met mijn verloofde Eva en onze dochters Fiep (4) en Maud (2). Onze hond heeft sinds een paar jaar een fijn plekje bij mijn vader; ze hebben het gezellig samen! Ik bof met mijn drie meiden, mijn ouders in buurt en gelukkig ook nog gezond; en ook een lieve schoonmoeder in de buurt! Ik ben sinds een kleine 4 jaar planner bij Heemskerk Fijnmechanica in Waddinxveen en daarvoor ruim 12 jaar als werkvoorbereider/projectleider bij Kasteel Metaal B.V. Mijn vader zat vroeger ook in de techniek; hoe kan het ook anders dat je dan in deze branche eindigt:-)!

Mijn muzieksmaak is aardig breed, maar van een stevig gitaarspel gaat mijn hart over het algemeen wel sneller kloppen. Als er een leuk bandje in de buurt staat, probeer ik daar wel even te gaan kijken.

We hebben afgelopen jaren, ook met onze meiden, enorm onze draai in het dorp gevonden. De sporthal met de vaste vriendengroep in de buurt, de kinderen in een fijne omgeving met vriendjes en vriendinnetjes naar school. Ik zou er niet aan moeten denken in een grote stad te wonen.

Ik speel dus bij Heren 2 van GVV-Aspasia. Ik volleybal al ruim 30 jaar. Eerst bij Orion, wat later gefuseerd is met Aspasia. Buiten het veld probeer ik de digitale kar te trekken voor de vereniging en hierin mijn steentje bij te dragen. Ik heb altijd een grote bewondering voor mensen die vrijwillig hun nek uitsteken voor een vereniging. Die worden steeds schaarser doordat er tegenwoordig zoveel te doen is.

Het estafettestokje draag ik hierbij over aan Cor Slagt. Cor is ook een echte techneut en tevens onze buurman. Ook zet hij zich in voor diverse goede doelen en is hij onder andere vrijwilliger bij het PWA zwembad.

Advertenties