Patricia Kerkvliet

Wat Mariska vorige week schreef in het estafettestokje herken ik bij mezelf. Ook ik maak liever anderen blij dan dat ik een stukje over mezelf schrijf. Toch ben ik vereerd dat Mariska het stokje aan mij heeft overgedragen. Dus bij deze.

Mijn naam is Patricia Kerkvliet. Ik ben 34 jaar oud en woon al mijn hele leven met plezier in Hazerswoude-Rijndijk. Momenteel woon ik samen met mijn vriend en drie leuke krielkipjes in de tuin. Volgend jaar zullen wij onze intrek nemen in een nieuwe woning die momenteel gebouwd wordt in het Westvaartpark.

Sinds 2021 ben ik mede-eigenaar van Kinderfysiotherapeuten Centrum Zoetermeer. Het één op één werken met kinderen en het samen met de kinderen werken aan doelen zoals pijnvrij sporten maakt mijn werk uitdagend en ook erg leuk. Mijn werk sluit hierdoor ook perfect aan bij mijn werkzaamheden voor GVV-Aspasia, waar ik vanaf mijn vierde jaar al lid van ben. Sinds mijn 17e geef ik gym- en turnlessen aan de kinderen uit Hazerswoude. In het begin waren we slechts met twee trainsters die de lessen verzorgden. Op dit moment ben ik erg trots dat wij hebben kunnen groeien naar een enthousiast team van maar liefst 12 trainsters! Nog steeds sta ik elke donderdag met veel plezier in de sportzaal. Naast dat ik de turnlessen verzorg hou ik mij ook bezig met het organiseren van turnwedstrijden voor Aspasia en de rest van het rayon. Daarnaast zet ik mij regelmatig in om turnwedstrijden te jureren. Het is mooi om te zien hoe binnen Aspasia de trainsters en vrijwilligers zich inzetten om ervoor te zorgen dat de kinderen met plezier kunnen sporten!

Buiten mijn werk ben ik zelf ook graag sportief bezig. Zelf turn ik bij DOS Alphen en tennis ik bij HTC in Hazerswoude. Ook in vakanties zit ik niet stil. Ik maak graag mooie reizen waar ik veel van de cultuur leer kennen en door te duiken de onderwaterwereld mag bewonderen. Deze zomer ga ik samen met mijn zusje naar Zuid-Afrika en Mozambique en dan hopen we eindelijk eens een walvishaai te spotten.

Graag geef ik het stokje door aan Patrick Verdegaal, omdat hij ook al vele jaren vrijwillig actief is binnen GVV-Aspasia. Want naast de gym- en turnactiviteiten is Aspasia veelzijdig en organiseren zij ook vele andere sportactiviteiten. Hier kan Patrick jullie vast meer over vertellen.

Advertenties