Kinderfilms en theatervoorstelling in voorjaarsvakantie bij Parkvilla

Parkvilla heeft een mooi programma samengesteld voor kinderen van verschillende leeftijden in de voorjaarsvakantie. Met films, theater én pyjama-ontbijt en lunchbuffet.

In het theater is er op 24 februari een theaterconcert voor de hele familie van Oorkaan Ensembe. Het programma Tempo (7+) zit boordevol prachtige en tijdloze muziek, geschreven tijdens de Renaissance, Barok of Romantiek of gewoon vorige week. Optioneel te boeken met lunchbuffet.

Voor de allerkleinsten draait er Peppa’s Bioscoop Feestje (3+). Dit jaar viert Peppa Pig dat ze 20 jaar bestaat. In de hilarische film Gewoon Super! (5+) gaat de onhandige Hedwig op zoek naar de állerbeste superheld.

En voor de oudere kinderen -en zeker ook voor volwassenen- is er de ontroerende film Robot Dreams (9+). Deze film heeft een Oscar-nominatie voor Beste Animatiefilm.

Ontbijtbuffet
Kids kunnen op 21 februari in hun pyjama of onesie naar Parkvilla komen en vanaf 9.45 uur genieten van een ontbijtbuffet. Een gevarieerd ontbijt waar je je vingers bij aflikt. Na het ontbijtbuffet kan iedereen lekker uitbuiken bij de film Gewoon Super om 10.30 uur.

Meer info en tickets: parkvilla.nl/evenementen

Misschien ook interessant?

Sorry, er zijn geen berichten gevonden.

Advertenties