Paasfeest in Speeltuin De Rode Wip: plezier voor jong en oud!

Op maandag 1 april, tweede Paasdag, staat Speeltuin De Rode Wip weer in het teken van het jaarlijkse paasfeest, een festijn voor alle leeftijden. Na het succes van vorig jaar belooft ook dit jaar weer een dag vol avontuur en vermaak te worden. Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die je niet wilt missen. Vergeet niet je snel aan te melden via www.derodewip.nl/pasen.

Eitjes zoeken voor de kleintjes

Om 11:00 uur gaat de poort van de speeltuin open voor een spannende zoektocht naar plastic eieren. Voor de allerkleinsten ligt er een verrassing klaar: in ruil voor de gevonden eieren ontvangen zij een zakje overheerlijke chocolade paaseitjes. Een traditie die we graag in stand houden!

Gezinsspeurtocht voor het hele gezin

Voor de avontuurlijke families bieden we weer de gezinsspeurtocht aan. Haal om 11:00 uur de speurtocht op en ga samen met je familie de uitdaging aan. Durven jullie het aan om alle puzzels op te lossen? De beloning: een zakje smakelijke paaseitjes voor de kinderen die de speurtocht succesvol afronden.

Ontmoet de paashazen

Onze geliefde paashazen zijn ook van de partij! Kom langs voor een knuffel of een vrolijke foto. En vergeet niet: als je een tekening of knutselwerkje inlevert bij een van onze vrijwilligers, maak je kans op een leuke prijs. Laat je creativiteit de vrije loop en wie weet ga jij wel naar huis met een mooie beloning! Vergeet op je creatie niet je naam, leeftijd, email of telefoonnummer te vermelden!

Steun KiKa met lekkernijen

Dit jaar vragen we speciale aandacht voor KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. Naast de gebruikelijke lekkernijen kun je in de speeltuin ook genieten van zelfgebakken heerlijkheden. De opbrengst gaat volledig naar KiKa, waarmee we bijdragen aan onderzoek naar kinderkanker en de verbetering van behandelingen. Betalen kan contant of via een handige QR-code.

Kosten en aanmelden

Om deel te nemen aan de activiteiten kun je je aanmelden via www.derodewip.nl/pasen. De activiteiten starten om 11:00 uur en we streven naar een eindtijd van 13:00 uur. De speeltuin blijft tot 11:00 uur gesloten.

Deelname aan één activiteit kost slechts € 1,00 per kind. Wil je aan beide activiteiten meedoen? Dan betaal je 2 x € 1,00. We herinneren je eraan dat de opbrengst van de entree, koffie/thee en lekkernijen volledig ten goede komt aan het goede doel.

Mis dit vrolijke paasfeest niet en zet maandag 1 april alvast in je agenda! We kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijke dag te beleven. Tot dan!

Misschien ook interessant?

Advertenties