Wedstrijdverslag Avanti

Op naar de halve finale Kampioenspoule!

Afgelopen zaterdag was een dag van vreugde voor de eerste teams van TTV Avanti. Zowel het eerste jeugdteam als het eerste seniorenteam zette beide een overtuigende overwinning neer!

Het 1e

Avanti 1 leverde een sterke prestatie tegen de koploper Tempo-Team en schreven een overweldigende 11-2 overwinning op. Vincent Swart en Steven Pouw waren op dreef met elk drie overwinningen, waarin Vincent Swart zelfs maar één game afstond aan de tegenstander. “In de thuishaven bij Avanti zijn we bijna niet te kloppen”, aldus Vincent Swart. Martin Groenewold en Jeroen de Heide speelden beide ook niet onverdienstelijk en schreven twee wedstrijden op hun naam.

Het 2e

Aan de andere kant van het spectrum ondervond Avanti 2 een moeilijkere strijd tegen hun koploper DOV en eindigden met een 10-3 nederlaag. Ondanks enkele moedige pogingen slaagden zij er niet in de overhand te krijgen. Toch lieten ze een sprankje hoop zien met invaller Tim van der Lans. Hij kwam dicht bij een overwinning in zijn laatste wedstrijd die diep in de vijfde game beslist werd. Daarnaast verraste Gert van Tilborg met zijn sterke opkomst in de beslissende vijfde game en wist daarmee twee hele belangrijke punten binnen te slepen.

Jeugd 1

Avanti Jeugd 1 heeft zich overtuigend weten te plaatsen voor de Play-offs in de Kapioenspoule. Door een indrukwekkende 9-1 overwinning tegen Hoogland bemachtigde zij de derde plaats in de Kampioenspoule. Alleen Razvan Friptu stond, in een spannende vijfde game één wedstrijd af aan de tegenstanders. Nu ligt de halve finale tegen het geduchte Tempo-Team in het verschiet en dat belooft het een epische strijd te worden. Hoewel Tempo-Team misschien op papier iets sterker lijkt, hebben de spelers met hun eerdere 6-4 overwinning in de poulefase laten zien dat ze kunnen verassen.

Halve finale

Met hun ogen gericht op de overwinning, bereiden de spelers van Avanti Jeugd 1 zich voor op de strijd die komen gaat. Zaterdag 6 april om 15:00 start de wedstrijd bij TTV Avanti. Kom en moedig de spelers, onder het genot van een hapje en een drankje, aan om weer een stap dichter bij die felbegeerde finale te komen!

Avanti 1 – Tempo-Team 1 Halve Finale Kampioenspoule

Avanti 1 – Kampenion 1 Tweede divisie

Avanti 2 – De Treffers 1 Derde divisie

Misschien ook interessant?

Advertenties