Ouderreis Benthuizen

De Stichting Welzijn Ouderen Benthuizen organiseert 13 juni wederom een ouderenreis voor inwoners en oud inwoners van Benthuizen.

Ontvangst

De dag begint tussen 7:30-8:00 uur met met koffie of thee in dorpshuis De Tas. Om 8:00 uur vertrekt het gezelschap van 100 deelnemers en de begeleiders met de dubbeldekker van Wout van den Heuvel, die door Wout zelf gereden wordt. Het wordt een dag vol leuke en afwisselende activiteiten.

Stoomtrammuseum

We gaan op weg naar het Stoomtrammuseum in Ouddorp waar we ontvangen worden met koffie en gebak door gastvrouw Thea en de vele vrijwilligers. Aansluitend vertrekken we met de stoomtram voor een rit door de duinen en de Grevelingendam. Bij terugkomst kunnen we het stoomtrammuseum bezichtigen.

Op naar Zierikzee

Na het museum vertrekt de bus naar Zierikzee waar we door gastvrouw Coby worden ontvangen met een uitgebreide lunch op de rondvaatboot aldaar. De boot vaart de haven van Zierikzee uit, vervolgens onder de Zeelandbrug door richting een zandplaat die vol ligt met zeehonden. Dit is een unieke belevenis en als we geluk hebben zien we ook nog bruinvissen zwemmen. Rond 15:30 uur vertrekt de bus weer terug naar De Tas.

default

Borreluurtje en buffet

Rond 17:00 uur zijn we terug in Benthuizen en onder het nuttigen van een hapje en een drankje in De Tas kan er worden na gekletst over deze prachtige dag. De dag wordt afgesloten met een uitgebreid Chinees buffet.

Aanmelden

Aanmelden voor de compleet verzorgde ouderenreis kan van 1 t/m 10 mei. Aanmelden kan vanaf de leeftijd van 67 jaar. Mochten er meer mensen zich aanmelden dan het maximum van 100 deelnemers, dan zal de organisatie kijken naar de leeftijd van de aanmelders. Hierbij geldt dat de jongste aanmelders dan helaas als eerst afvallen.

U kunt zich vanaf 1 mei opgeven op de volgende manieren. Via mail: twist0b@gmail.com of via telefoon of whatsapp bij Bas van Vliet 06-83592709. Graag vermelden uw naam, aantal personen en de geboortedatum (van de oudste).

Kosten

De kosten voor deze compleet verzorgde dag bedragen dit jaar dankzij de bijdrage van sponsoren € 50,00 per persoon. U kunt uw bijdrage tot 1 juni a.s. overmaken naar: NL57 RABO 0160127114 t.n.v. STG. Welzijn Ouderen Benthuizen. Vermeld hierbij duidelijk uw naam en adres gegevens.

Misschien ook interessant?

Advertenties