OPEN DAG Zomerkriebels op De Werf

Je kent haar misschien nog van de LiefsFabriek aan de Voorweg in Hazerswoude. Na dit avontuur is de enthousiaste creatieve Brenda met haar webshop LiefsLabel.nl verhuisd naar De Werf, een creatieve hotspot, in Alphen aan de Rijn.

Verhuisd

“De dag van de officiële verhuizing, alweer drie jaar geleden, hoorde ik het bericht over corona op de radio en dat alles dicht zou gaan. Er bekroop me een grote ongerustheid over de hele situatie en vooral over mijn bedrijf. Wat gaat dit allemaal betekenen na de hectische ondernemersperiode die ik net
achter de rug had?! Er brak een onzekere tijd aan waarbij ik probeerde in te spelen op de situatie: cadeaupakketten voor bedrijven, raamvisiteborden voor kersverse ouders en heel veel cadeaus en kerstpakketten voor familieleden en vrienden die elkaar zo ontzettend miste. Iets liefs sturen bleek een goed idee!”

Kijkje achter de schermen

“Inmiddels ligt die tijd gelukkig alweer even achter ons en daarom open ik eindelijk mijn deuren voor iedereen die een kijkje achter de schermen wil nemen van de liefste webshop van Nederland”, zegt ze bescheiden. “Bijna elke dag dartel ik door het LiefsLab om bestellingen te maken, pakketten te versturen en de webshop nog mooier, beter en succesvoller te maken. Niet (meer) alleen, maar inmiddels omringd door een LiefsTeam van toppers! Supertrots ben ik ook op samenwerkingen met dagbestedingen en zorgkwekerijen.”

Open dag: Zaterdag 17 juni

Brenda en collega-ondernemers openen aanstaande zaterdag hun deuren! Er is een kilosale waarbij je heel goedkoop tweedehands kleding kunt scoren, je kunt je eigen naambordje branden of geef ‘m cadeau voor Vaderdag. Ook vind je er vintage, antieke en brocante meubels en kunnen de kinderen gratis knutselen. Toch nog een vleugje LiefsFabriek dus! Je bent van harte uitgenodigd.

Misschien ook interessant?

Advertenties