Ontdek schatten op de rommelmarkt in Hazerswoude-Dorp

Op zaterdag 1 juni 2024 bruist het Raadhuisplein van Hazerswoude-Dorp weer van leven en gezelligheid, want de jaarlijkse rommelmarkt staat voor de 41e keer klaar om jong en oud te verwelkomen!

Dit is dé kans om prachtige schatten te ontdekken en tegelijkertijd een goed doel te steunen: de opbrengst gaat namelijk naar het onderhoud van de Hervormde Dorpskerk.

Van 09.00 tot 15.00 uur kunt u snuffelen tussen een verscheidenheid aan tweedehands pareltjes, waaronder antiek, elektra, meubels, glaswerk, boeken, speelgoed en nog veel meer, zoals prachtige verse bloemen en planten. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt ook de inwendige mens niet vergeten! Trakteer uzelf op heerlijke een lekkere bak koffie, thee of fris, maar ook kunt u vlaaien, stroopwafels, kaas, aardbeien, oliebollen, patat, hamburgers, poffertjes en ijs kopen.

Voor de kleintjes is er genoeg te beleven met een springkussen en een zandbak. En wie durft, kan meedoen aan de spannende wedstrijd sjoelen! Vergeet ook niet mee te doen aan de grote verloting met prachtige prijzen, gesponsord door de winkeliers uit Hazerswoude-Dorp en omgeving.

Parkeer uw auto gemakkelijk bij de Landvliethal en duik in deze gezellige marktsfeer vol verrassingen en plezier voor het hele gezin. Mis het niet!

Misschien ook interessant?

Advertenties