Ontdek je creativiteit: monoprinten voor kinderen

Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud en ben je dol op creatieve avonturen? Dan hebben we goed nieuws voor jou! In maart organiseert Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk, in samenwerking met Annelies van Boskoop Creatief, een workshop waarbij je de magie van monoprinten kunt ontdekken. Pak je kans om je eigen unieke afdruk te maken en laat je artistieke kant schitteren!

Wat houdt het in?

Monoprinten is een fascinerende druktechniek waarbij je niet een hele serie afdrukken maakt, maar slechts één enkele unieke print. Tijdens deze workshop van 3 lessen, leer je onder begeleiding van Annelies van Boskoop Creatief alles over deze bijzondere techniek. Elke les duurt van 15:30 tot 16:30 uur op donderdagmiddag in dorpshuis De Som en biedt een wereld vol creativiteit en plezier.

Wanneer?

De workshop vindt plaats op 21, 28 maart en 4 april 2024. Zorg ervoor dat je deze data vrijhoudt voor een onvergetelijk creatief avontuur!

Wat heb je nodig?

Alles wat je nodig hebt om deel te nemen aan deze cursus wordt verzorgd! Van speciale drukplaten tot acrylverf, we hebben alles klaarliggen zodat jij je volledig kunt concentreren op het ontdekken van je artistieke talenten. Je kunt ook experimenteren met verschillende hulpmiddelen zoals touw, stencils, wattenstaafjes, veren, en meer! De mogelijkheden zijn eindeloos, en elke print die je maakt is een uniek kunstwerk op zich.

Hoe meld je je aan?

Wil je deelnemen aan deze spannende workshop? Aarzel dan niet en meld je snel aan via www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/monoprint. Maar wees er snel bij, want VOL = VOL! De kosten voor deelname bedragen slechts 30 euro voor alle 3 de lessen, inclusief docent- en materiaalkosten, limonade en wat lekkers. Betalen in termijnen is ook mogelijk, dus laat deze kans niet aan je voorbijgaan!

Waar wacht je nog op?

Schrijf je vandaag nog in en ontdek de magische wereld van monoprinten! Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen unieke kunstwerken. We kunnen niet wachten om samen met jou te schilderen, experimenteren en plezier te hebben tijdens deze boeiende cursus. Tot snel!

Misschien ook interessant?

Advertenties