Ontdek het sportaanbod tijdens de Nationale Sportweek.

Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en sportief bewegen: dat is waar de Nationale Sportweek van 15 tot en met 24 september 2023 om draait. Gemeente Alphen aan den Rijn grijpt de Nationale Sportweek daarom aan om het nieuwe sportseizoen te openen met veel sportieve activiteiten.

Sport geeft je een boost

Het thema van de Nationale Sportweek is ‘sport geeft je een boost’. Alle inwoners van gemeente Alphen aan den Rijn kunnen tijdens de Nationale Sportweek kennismaken met de sportaanbieders en hun activiteiten. Dit is de kans om (weer) sportief te gaan bewegen en nieuwe sporten of activiteiten uit te proberen.

Doe mee

Van dansen tot aan rugby, van een urbandag tot aan een Lazy Sunday. En activiteiten voor senioren of mensen met een handicap. Het wordt allemaal georganiseerd tijdens de Nationale Sportweek. Wethouder Gert-Jan Schotanus: “Sporten en bewegen dragen bij aan een vitale, gelukkige samenleving, bevorderen ontmoetingen en dragen bij aan gezond ouder worden. Daar zetten wij ons vol enthousiasme voor in. De Nationale Sportweek daagt iedereen uit om te gaan bewegen en sporten! Alphen Vitaal en de lokale sportaanbieders hebben er een mooi en gevarieerd programma van gemaakt! Doe vooral mee.”

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Nationale Sportweek in gemeente Alphen aan den Rijn, kijk dan op www.alphenvitaal.nl/nationalesportweek. Wil je meer algemene informatie over de Nationale Sportweek, kijk dan op: www.nocnsf.nl/nationale-sportweek

Misschien ook interessant?

Advertenties