Nieuwjaarswedstrijd VV Koudekerk

Zoals het bij veel verengingen een traditie is om voor de nieuwjaarsreceptie een wedstrijd te spelen tussen oudgedienden en de huidige selectie, geldt dat ook voor VVK. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en kon er onder winterse maar droge omstandigheden worden gespeeld.

Onder de bezielende leiding van oud-coach Daaf Brand met ondersteuning van Rijk Oppelaar betraden de oude vedettes van weleer de arena om het op te nemen tegen de huidige generatie. Een aantal van de oudgedienden is nog steeds actief, voor anderen was het thuis goed zoeken tussen de mottenballen of er nog ergens een paar voetbalschoenen te vinden was.

Uiteraard was het een hartelijk weerzien tussen de oudgedienden die in vroeger tijden de kleedkamer met elkaar deelden. Het zijn er te veel om op te noemen maar het was hartverwarmend.
Over de wedstrijd zelf zullen we het maar niet hebben, scorebord kon het niet bijbenen.
Het meest memorabele moment was de penalty van good old Cok Dorrepaal op zijn zoon Roy. Onberispelijk wist de vader zijn zoon te verslaan tot grote hilariteit van alle aanwezige toeschouwers.

Na afloop in de bespreekruimte was een gezellige janboel met een drankje en vulde de ruimte zich met gelach en mooie verhalen. Het typeert ook onze club.

Hopelijk kan deze traditie nog lang blijven bestaan want gezien alle reacties vindt men het nog steeds leuk zolang het fysiek mogelijk blijft.

Misschien ook interessant?

Advertenties