Nieuwe teken- en schildercursussen Creatief Rijnwoude

In de week van 22 januari beginnen nieuwe cursussen tekenen en schilderen voor beginners en gevorderden bij Creatief Rijnwoude. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Enthousiaste en ervaren docenten leren beginners en gevorderden in 12 lessen (beter) tekenen en schilderen. Het motto is dat iedereen kan tekenen en schilderen als je er maar plezier in hebt en iets wilt leren. Onze docenten werken met thema’s en laten cursisten kennismaken met verschillende technieken en materialen.

Doordat de groepen niet te groot zijn (8 tot 12 cursisten) kan de docent een ieder voldoende aandacht geven. Behalve de teken- en schilderlessen voor volwassenen, is er op donderdagavond ook een cursus voor jongeren in de leeftijd van 12-16 jaar.

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan meedoen met een van onze cursussen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij op dinsdagmiddag en dinsdagavond, op woensdagmiddag en voor jongeren op donderdagavond. Op onze website vind je meer informatie over de docenten en de kosten. www.creatiefrijnwoude.nl.

Misschien ook interessant?

Sorry, er zijn geen berichten gevonden.

Advertenties