Nieuwe praktijk SPORTZORG

SPORT-ZORG, (sport)massage, sportverzorging en personal training opent praktijk in Hazerswoude-Dorp.

Je sport graag maar het lukt niet altijd. Je hebt last van spierpijn, een blessure die niet overgaat, stress of je lichaam werkt niet goed mee. Je staat op met pijn of stijve spieren. Misschien zoek je iemand die je kan helpen met tapen van je enkel? Je gaat dan naar een huisarts, sportarts of fysiotherapeut en dat is
prima. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer goed opgeleide (sport)masseurs die je kunnen helpen met veel van dit soort problemen.

Iedereen kent wel een masseur waar je heen kan voor een massage en waar je lekker kunt ontspannen. Je kunt er ook terecht voor de behandeling van bijvoorbeeld een stijve kuit of schouder na het sporten of na een val. Een (sport)masseur kan nog veel meer. De (sport)masseur kan goed helpen bij stressklachten. Hij kan adviseren over sporten en de belasting van het lichaam. Een goede (sport)masseur is goed opgeleid en staat geregistreerd bij het NGS (Nederlandse Genootschap voor Sportmasseurs).

Op 7 juli opent Koen Versseput zijn praktijk voor sportmassage, sportverzorging en personal training aan het Ambachtsplein in Hazerswoude-Dorp. Om kennis te maken biedt Koen Versseput tot 1 juli 25 mensen de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een gratis behandeling van maximaal 1 uur.
Stuur hiervoor een e-mail naar info@sport-zorg.nl

Misschien ook interessant?

Sorry, er zijn geen berichten gevonden.

Advertenties