Nieuw business club lid bij Hazerswoudse Boys

De samenwerking tussen Menken Orlando en voetbalvereniging Hazerswoudse Boys bevordert zichtbaarheid en welzijn.

Menken Orlando is een snel ontwikkelende en hard groeiende onderneming binnen de FMCG markt. De lekkerste snacks, chocolade en whole foods producten, waaronder noten, pitten, zaden en gedroogd fruit, vliegen over de toonbank in Europa. Grote kans dat jij ze in je keukenkastje hebt staan.

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat Menken Orlando is gaan samenwerken met onze voetbalvereniging Hazerswoudse Boys om de zichtbaarheid binnen de regio te vergroten en het personeelsbestand uit te breiden binnen Menken Orlando. Door de krachten te bundelen, streeft Menken Orlando ernaar om niet alleen naamsbekendheid op te bouwen, maar ook om de betrokkenheid bij onze gemeenschap te tonen. Een belangrijk aspect van deze samenwerking is het ondersteunen van onze vereniging, door de sponsoring draagt Menken Orlando bij aan de financiële gezondheid van onze vereniging. Op deze manier blijven we trouw aan onze missie om een laagdrempelige sportomgeving te blijven, waarin iedereen welkom is om deel te nemen en te genieten van de sport.

Door deze stap benadrukt Menken Orlando ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid tegenover haar werknemers in de regio, waarbij het belang van een gezonde levensstijl benadrukt wordt.

Dit partnerschap symboliseert onze gezamenlijke inzet voor groei, verbondenheid en het welzijn. We zijn enthousiast om samen met Menken Orlando de vruchten van deze samenwerking te plukken en te zien welke mooie resultaten we samen kunnen behalen!

Misschien ook interessant?

Advertenties