Met de Zonnebloem naar de Keukenhof

Drie dagen achter elkaar bezochten gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Rijnwoude-Noord de Keukenhof. Met dank aan de Rabobank, konden we met 20 gasten naar deze populaire bestemming. Het weer deed het niet vermoeden. Maar echt het is lente en dus is de Keukenhof weer open.

Met in totaal 20 gasten bezochten we de jaarlijkse terugkerende bollententoonstelling. De werkgroep activiteiten van onze afdeling, zorgde voor prima rolstoelen, warme plaids en regenponcho’s. Thuis was een ieder bezorgd: zo koud, zo veel regen. Wat moet dat worden?

Bijzonder genoeg viel het alles mee. Alle groepen dronken buiten koffie en er werd zelfs buiten geluncht. OK er was wel eens een buitje, maar gelukkig zijn er ook tentoonstellingen binnen. Het verbaasde de gasten dat de tulpen nog zo ferm rechtop stonden. Want wat heeft het de afgelopen week gewaaid!

De kleur, de vele soorten bloemen (tulpen, orchideeën, narcissen, fresia’s, krokussen, lelies enzovoort): er werd van genoten. Genieten dat kunnen Zonnebloemers wel. Ook van een natje en droogje. De koffie, chocomel met slagroom, een gevulde koek, een kroketje of een frietje: kersen op de taart!

Zonnebloem Rijnwoude-Noord dankt de Rabobank Groene-Hart voor hun bijdrage aan het activiteitenbudget. Mede daardoor kon deze activiteit georganiseerd worden.

Misschien ook interessant?

Advertenties