Meld je aan voor de nieuwsbrief

Groene Hart Koerier digitaal verder in 2024

Vanaf volgende week kunnen de lezers van de Groene Hart Koerier alvast een wekelijkse nieuwsbrief ontvangen met daarin een samenvatting van de inhoud van de krant van die week en een link naar de digitale versie. Zo kan men alvast het online lezen van de krant verkennen.

Zoals eerder bekend gemaakt zal de Groene Hart Koerier vanaf 2024 niet meer op papier verschijnen en huis-aan-huis worden verspreid in de vier dorpen Benthuizen, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn. We willen jullie als trouwe lezers natuurlijk nog wel van het écht lokale nieuws uit de regio blijven voorzien, maar dat gebeurt vanaf 2024 alleen nog digitaal.

Twee versies naast elkaar

Het gaat in eerste instantie om een proef van een half jaar, waarin we samen met adverteerders zullen verkennen wat de beste vorm is voor digitale presentatie van de nieuwsberichten en advertenties. Er zijn namelijk twee mogelijkheden, die we voorlopig vanaf 2024 naast elkaar zullen aanbieden. 

De eerste vorm is de bekende Digitale Krant in pdf-formaat zoals velen van jullie nu al raadplegen via de website van de Groene Hart Koerier. De andere vorm is de Nieuwswebsite, waarin alle artikelen los te lezen zijn en waarbij je ook niet meer tot maandag hoeft te wachten voordat berichten online gelezen kunnen worden. Van deze variant hebben we afgelopen zomer een proefversie voorgelegd aan 1.000 lezers.

Wekelijks zullen geïnteresseerde lezers via een Nieuwsbrief worden geattendeerd op de nieuwe versie van de Digitale Krant en vanaf 2024 ook met een terugblik op het nieuws van de afgelopen week en de aankondiging van evenementen die op de planning staan. Zie de foto voor een voorbeeld van de nieuwsbrief zoals die de komende weken verstuurd gaat worden.

Meld je aan via de website

Het is handig om je nu alvast in te schrijven voor de Nieuwsbrief die vanaf 2024 wekelijks wordt toegestuurd aan geabonneerde lezers. In die nieuwsbrief zal een samenvatting staan van de inhoud van de krant met links naar artikelen op de Nieuwswebsite én er is een link naar de Digitale Krant.

In de komende weken versturen we ook alvast een nieuwsbrief, maar die biedt tot het einde van het jaar nog alleen een verwijzing naar de digitale krantenopmaak (zie de foto voor een voorbeeld). Degenen die hebben meegedaan aan de proef deze zomer ontvangen de nieuwsbrief automatisch en hoeven zich niet aan te melden. Maar voor alle anderen geldt, schrijf je in voor de nieuwsbrief via groenehartkoerier.nl/nieuwsbrief.  

Misschien ook interessant?

Advertenties