Maak voordelig kennis met permanente ontharing bij Skincare@Maaike

Maak voordelig kennis met permanente ontharing bij Skincare @ Maaike
Behandeling met de nieuwste MedCos IPL-SHR machine van Nederlandse bodem is een uitstekende manier om van ongewenste haargroei af te komen. De hoog energetische lichtflits die het apparaat afgeeft wordt op de huid omgezet in warmte. De warmte wordt door het gepigmenteerde haaruiteinde doorgegeven aan de haarwortel, die hierdoor beschadigt en geen nieuwe haar meer zal produceren.

Met de veilige en nagenoeg pijnloze ontharingsbehandeling, kan ongewenste haargroei op iedere locatie op het lichaam of gelaat behandeld worden met als resultaat een haarreductie van 80-90% in gemiddeld acht tot tien behandelingen. De gekoelde behandelkop zorgt voor een aangename behandeling.

Heb jij last van huidirritatie na het scheren of harsen, ingegroeide haartjes en/of ontsierende stoppels? Kies dan voor definitief ontharen met MedCos IPL-SHR, de beste remedie tegen ongewenste haargroei. Bovendien geeft deze methode het beste resultaat op de lange termijn. Maak nu voordelig kennis of boek je herhalingsbehandeling op 25 of 26 april! Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Maaike via 06-13243287 of neem een kijkje op www.skincaremaaike.nl.

Misschien ook interessant?

Advertenties