(Leren) bridgen in 2024 blijkt voor velen een goed voornemen!

Eigenlijk hadden we het niet echt verwacht. Maar toch! Op ons aanbod van veertien dagen geleden om met ondersteuning digitaal een gratis bridgecursus voor beginners te volgen, hebben zich inmiddels al 19 mensen aangemeld!

Bij het nog eens doorlezen van onze vorige uitnodiging in de Groene Hart Koerier merkten wij dat we daarin vooral beginnende bridgers aanspraken. Maar het volgen van deze gratis lessen is natuurlijk ook ideaal voor degenen die het spel al kenden maar bij wie de inhoud en de regels wat “weggezakt zijn” of voor degenen die door bijvoorbeeld het wegvallen van een bridge-partner zijn gestopt met spelen en op deze manier het spel weer willen oppakken en mogelijk een nieuwe partner kunnen ontmoeten.

De bridgecursus bestaat uit 17 lessen die u per email worden toegestuurd. Daarmee kunt u in uw eigen tempo de lessen doornemen. En voor het beantwoorden van vragen en voor ondersteuning zijn ervaren leden van de Bridge Club Rijnwoude voor u beschikbaar. Die club speelt trouwens op dinsdagavonden en vrijdagmiddagen in “De Juffrouw” in Hazerswoude-Dorp (Dorpsstraat 250).

Elke laatste vrijdag van de maand organiseert de Bridge Club Rijnwoude speciaal voor de deelnemers van de cursus in “De Juffrouw” van 15:30-17:00 uur een Open Bridge Café. Dan is er alle gelegenheid om de lesstof te met elkaar te behandelen, te oefenen, te repeteren en natuurlijk om (al) een spelletje bridge te spelen.

U kunt zich voor deze gratis cursussen opgeven bij: bcrijnwoude@gmail.com. Wilt u meer weten? Bel Sonja van Luijk: 06-14236795, Toos Janmaat: 06-38610629 of Jan Kamphuis: 06-53378054. Dit zijn ook uw “persoonlijke coaches”.

Misschien ook interessant?

Advertenties