Laatste thuiswedstrijd TTV Avanti

Het was een enerverende dag voor zowel het publiek als de spelers van TTV Avanti, waarbij wedstrijden vol spanning centraal stonden. Met veel op het spel voor alle teams, leverden met name Avanti Jeugd 1 en Avanti 2 uitzonderlijke prestaties.

Jeugd 1

Avanti Jeugd 1 betrad het strijdtoneel voor de halve finale van de kampioenspoule tegen het op papier favoriete Tempo-Team. De spanning was voelbaar toen de spelers voor het eerst speelden onder het waakzame oog van een officiële scheidsrechter. Uiterst gedreven om te zegevieren, weerstonden ze de druk en behaalden daarmee een 6-4 overwinning. Met drie enkelspelpartijen op zijn naam, waarbij hij slechts twee games verloor, was Razvan Friptu de onbetwiste kopman. Vincent van der Velden en Yunah Ritzerveld voegden ook elk een punt toe aan de overwinning. Coach Leon Vijverberg verklaarde: “Ik ben een zeer tevreden coach en trots op de spelers! Op voorhand hadden we getekend voor een uitslag als deze. Want deze uitslag biedt veel perspectief voor het vervolg.” Volgende week staat Avanti Jeugd 1 voor een nieuwe uitdaging, wanneer ze op 13 april om 15:00 wederom uitkomen tegen Tempo-Team. Hierbij gaan ze alles op alles zetten om een plek in die felbegeerde finale te bemachtigen.

Avanti 1

“Avanti 1 stond, met invaller David Saunders, tegenover Kampenion in een wedstrijd waar maar liefst zeven van de dertien wedstrijden werden beslist in de vijfde set. Vincent Swart reflecteerde op de uitdaging van de dag: “Op voorhand verwachtten we een lastige dag, aangezien we met een B-opstelling de wedstrijd ingingen tegen het toch wel listige Kampenion.” Ondanks dat het geluk niet helemaal aan hun zijde was, slaagden de spelers er toch in om zes wedstrijden naar zich toe te trekken. Invaller David Saunders kwam goed voor de dag en deed in alle wedstrijden mee voor de winst. Uiteindelijk wist hij er één naar zich toe te trekken, maar hij had zeker een puntje meer verdiend. Ook Ronald Vijverberg zette één wedstrijd op zijn naam. Samen met Vincent Swart, was Steven Pouw goed voor vier wedstrijden. Alles bij elkaar resulteerde dit in een nipt 6-7 verlies. Desalniettemin bevindt Avanti 1 zich met nog twee wedstrijden te gaan op een comfortabele tweede plek in de poule.

Avanti 2

Na een 10-3 verlies van vorige week was Avanti 2 vastbesloten om hun positie in de derde divisie veilig te stellen. Het team staat erom bekend dat ze altijd met hun beste spel voor de dag komen, wanneer de nood het hoogst is. Zo ook vandaag! Dit resulteerde in een historisch goede dag met een indrukwekkende 12-1 overwinning. Gideon Herschel, Gert van Tilborg en Edu Lamtara verloren elk slechts twee games, waarmee ze al hun enkelspelpartijen binnenhaalden. Alleen Anthira van Wensveen moest één wedstrijd afstaan aan de tegenstanders. Deze uitmuntende prestatie heeft Avanti 2 in een uiterst spannende poule nu naar een veelbelovende derde plek gebracht, met slechts twee punten achterstand op de nummer twee.

Na afloop van de wedstrijden genoten de teams onder het genot van een overheerlijke pasta van de behaalde resultaten van de dag. De toeschouwers werden tijdens deze laatste thuiswedstrijd getrakteerd op prachtige wedstrijden en kijken reikhalzend uit naar meer van dit spektakel thuis bij TTV Avanti.

Misschien ook interessant?

Advertenties