Kom op zaterdag 13 april naar de benefietmiddag van Dance Department!

In mei reizen verschillende teams van Dance Department naar Duitsland voor het EK van Dance Stars en UDO, twee toonaangevende danscompetities. De groep 2TUFF laat hun urban dans zien bij UDO, en 2LOUD (zij wonnen in 2023 de titel), LXR, 2FIERCE en The Heat doen mee met Dance Stars, zij laten hun moderne en freestyle dansen zien. Een te gek avontuur, maar wel één met een flink prijskaartje. Om de kosten wat te dekken, organiseert Dance Department een leuke benefietmiddag bij basisschool De Tweeklank.

Deze middag zal op zaterdag 13 april van 13.30u – 18.00u plaatsvinden. De entree bedraagt €6 en hierbij krijg je een heerlijk drankje en popcorn of een suikerspin. Er zullen verschillende kraampjes staan waar de teams (handgemaakte) musthaves zullen verkopen, er is een loterij met super leuke prijzen, voor de allerkleinsten staat er een springkussen en voor de lekkere trek kun je genieten van een heerlijke hamburger van de barbecue en verse baksels. Uiteraard zullen alle teams ook hun (wedstrijd)dansen laten zien tijdens verschillende optredens en last but not least treedt TikTok ster Annique Dreamon op!

Een super leuke middag waar van alles te zien, proeven en beleven is, en met jouw komst steun je ook nog eens de gedreven en talentvolle teams van Dance Department!

Van te voren entreetickets kopen is niet nodig. Deze kun je kopen bij de ingang. Dit kan contant of via een qrcode. Wij hopen jullie 13 april te zien en we beloven je dat het een middag zal worden die je niet wilt missen!

Misschien ook interessant?

Advertenties