‘Kijk eens wat ik kan’ bij Arnoldus van Os

Afgelopen week vond het jaarlijkse open podium plaats op obs Arnoldus van Os: KEWIK 2024. Voor het laatste jaar met een groot podium in de gymzaal bij de school (volgend jaar is de school verhuisd naar nieuwbouwwijk Bentwijck) en wederom een groot feest!

Opening

De avond werd geopend door Sven en Nova (groep 3), omdat zij de aanmoedigingsprijs van de onderbouw hadden gewonnen. Zij zongen ‘Goud’ (Suzan & Freek): een prachtig duet met een gouden randje.

De optredens

Groep 6/7 danste daarna op ‘Stay’ (Kris Kros A’dam & Sera). De hele klas deed enthousiast mee met de dans. Owen en Kay (groep 4) maakten er vervolgens met de hele zaal een feestje van met hun act op ‘Ferry de roze flamingo’. Toen was het podium voor Mirthe (groep 5). Met haar knuffel samen (en alle lichtjes in de zaal) zong ze knap zelf ‘Samen voor altijd’ (Marco Borsato). Paris en Roos (groep 8) hadden een cool optreden met hun dans op ‘Smooth Criminal’ (Michael Jackson).

Toen was groep 4 aan de beurt. Alle kinderen waren prachtig verkleed, helemaal passend bij hun circusoptreden ‘Kijk eens wat ik kan’, en ze zongen ook allemaal geweldig mee. Yara (groep 5) had duidelijk goed geoefend op haar vertolking van ‘Roar’ (Katy Perry). Puck, Evy, Ceylin, Sarah (groep 8) zongen en dansten vol overtuiging in flitsende outfits met het liedje ‘Uit elkaar’ van Yes-R. Sophia, Yasmin, Alice (groep 6) deden ‘Ice cream’ (Blackpink & Selena Gomez). De dames dansten met veel plezier en hadden alles goed afgestemd.

Daarna kwam groep 7/8 met ‘Animals’ van (Martin Garrix). Met dank aan de glowsticks en het enthousiasme van de klas was het een flitsend optreden. Suze (groep 4) zong ‘Monsterkids’, een spannend optreden en vol overtuiging gezongen. Mick, Sem, Lyam, Dylan van der Perk (groep 7) traden op met ‘Waka waka’ (Shakira). In voetbaltenue werd een sportieve dans uitgevoerd.

Ravenna, Lotte en Femke (groep 7) zongen heel knap in het Engels ‘Diamonds’ (Rihanna) en stonden te stralen op het podium. Groep 5 had een mooi optreden met het liedje ‘Vrij’: eerst allemaal hetzelfde, maar gelukkig aan het eind allemaal verschillend en allemaal zichzelf!

Siebe, Seppe, Liam en Mick (groep 8) hadden een tof optreden op ‘Blinding Lights’ (The weekend) met één zanger en drie dansers met stoere hoed en zonnebrillen. Na verschillende Engelse en Nederlands liedjes voegde Dylan (groep 5) nog wat Spaans toe aan de avond. Hij zong vol overgave ‘El universo’ (Rolf Sanchez) en de zaal klapte heerlijk mee.

De uitsmijter van de avond was ‘Europapa’ (Joost Klein) door Daisy, Esmee, Lizzy en Hannah (groep 4). De hele zaal zong volop mee met de geweldig dansende meiden.

Prijsuitreiking

Na optredens van presentator Casimir, de Oudervereniging en de juffen was het tijd voor de prijsuitreiking. Het was weer heel spannend!

De eerste prijs ging naar Siebe, Seppe, Liam en Mick, de tweede prijs was voor Kay en Owen en Mirthe won de derde prijs. Het groepsoptreden werd gewonnen door groep 4.

Gefeliciteerd allemaal! Bedankt aan alle mensen die deze geweldige avond mogelijk hebben gemaakt.

Misschien ook interessant?

Advertenties