Kids Colorshoot in speeltuin De Rode Wip

Het was een kleurrijk tafereel in de speeltuin afgelopen zondag. Verscholen onder de bomen werden foto’s gemaakt voor de colorshoot, een initiatief van speeltuin “De Rode Wip” en fotografe Jasmijn van “Captured by Jazzy”.

15 deelnemers konden meedoen met deze gratis shoot en het zal niemand verbazen dat het inschrijven snel vol was. Dat het zo warm zou worden had niemand van tevoren voorspeld, maar achterin de speeltuin was het best uit te houden.

Bij de colorshoot wordt gebruikt gemaakt van biologisch afbreekbaar poeder (maïszetmeel), dat niet slecht is voor mens, dier en het milieu. Het waait weg of spoelt weg. Door bij voorkeur witte kleding te dragen krijg je een mooi effect als je verschillende kleuren door elkaar gebruikt.

Dit is niet de eerste keer dat de speeltuin en Jasmijn samenwerken. Begin dit jaar organiseerden beiden al de fotowedstrijd voor kinderen. Kinderen kregen een week lang elke dag een verschillende opdracht waarbij een speciale techniek centraal stond. De dagwinnaars streden de week daarop voor de titel Junior Fotograaf Editie 2023, welke werd gewonnen door Dinant. Volgend jaar wordt de wedstrijd herhaald.

Heb je Instagram? Neem dan een kijkje op de pagina van “Captured by Jazzy”: www.instagram.com/capturedbyjaz_zy

Misschien ook interessant?

Advertenties