Jeugdvakantieweek in Hazerswoude-Rijndijk boordevol plezier en activiteiten!

Hazerswoude-Rijndijk staat volgende week in het teken van de jeugdvakantieweek, een periode vol spannende en vermakelijke activiteiten voor de jonge inwoners van het dorp. Met een divers programma belooft het een onvergetelijke week te worden, vol avontuur en creativiteit.

Huttenbouwen
Een hoogtepunt van de jeugdvakantieweek is het populaire huttenbouwen. Kinderen kunnen hun bouwtalenten laten zien en samenwerken om fantastische hutten te creëren. Het is een geweldige gelegenheid voor kinderen om hun verbeeldingskracht de vrije loop te laten en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Roofvogelshow
Op donderdagmiddag is er een adembenemende roofvogelshow georganiseerd door Speeltuin De Rode Wip. Van 17:00 tot 17:45 uur kunnen bewoners en bezoekers genieten van deze spectaculaire vertoning bij het huttendorp. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken en versteld te staan van de majestueuze roofvogels. Aanmelden is niet nodig.

Grand Prix Rijndijk
Tijdens de jeugdvakantieweek zal de jeugdtechniekclub een boeiende activiteit organiseren waarbij kinderen hun technische vaardigheden kunnen tonen door hun eigen zeepkisten te bouwen. De spanning stijgt als op donderdagavond tijdens de bonte avond een zeepkistenrace wordt gehouden. Dit spannende evenement, wat de pakkende naam “Grand Prix Rijndijk” heeft gekregen, wordt mogelijk gemaakt door de gulle sponsoren Schouls BV en TIB de Boer. De zeepkistenrace belooft sensatie en amusement voor jong en oud. Alvorens de zeepkistenrace van start gaat, wordt er een sprintrace gehouden om de startposities te bepalen.

Schuimende afsluiting
De feestelijke sfeer bereikt zijn eindpunt op vrijdagmiddag, wanneer er tussen 14:30 en 16:30 uur een spetterende schuimparty plaatsvindt in de speeltuin. Kinderen kunnen dansen en spelen in het schuim, wat voor lachende gezichten en onvergetelijke herinneringen zal zorgen.

De jeugdvakantieweek in Hazerswoude-Rijndijk belooft een geweldige tijd voor alle kinderen. Mis deze kans niet om deel te nemen aan de leuke activiteiten en om samen te genieten van een week vol plezier en avontuur!

Aanmelden voor de activiteiten tijdens de jeugdvakantieweek kan vaak tot de dag ervoor, dus kijk snel of er plaats is via www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/jvw.

“Opa Cees” en Evert zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de allereerste zeepkistenrace

Misschien ook interessant?

Advertenties