Jeugdtechniekclub (JTC) gaat van start: open avond voor geïnteresseerden

Na een spannende wachttijd van bijna 9 maanden, is het eindelijk zover: de jeugdtechniekclub (JTC) gaat haar deuren openen in dorpshuis “De Som”. De JTC staat klaar om kinderen in groep 7 en 8 van de basisschool te verwelkomen. Met veel enthousiasme en creativiteit kunnen zij wekelijks aan de slag met zelfgekozen opdrachten, om deze vervolgens gedurende meerdere bijeenkomsten uit te werken.

Eindelijk starten
De aftrap van de JTC vindt plaats op woensdag 13 september in de gymzaal van het dorpshuis. De daaropvolgende week zullen de activiteiten tweemaal per week plaatsvinden, zowel op woensdag als op zaterdag. De tijden zijn van 13:30 tot 16:30 uur. Vanwege de grote belangstelling is er een mogelijkheid om je aan te melden voor één bijeenkomst per week, zodat ook andere kinderen de kans krijgen om deel te nemen. Het aantal beschikbare plaatsen per bijeenkomst is beperkt tot 16 kinderen.

Inschrijven
Voor informatie en inschrijvingen kun je terecht op de website van het Jeugdwerk Hazerswoude: www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/jtc. Wees er echter op tijd bij, want bij volledige bezetting kom je automatisch op de wachtlijst terecht. Zodra er weer een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op.

Inloopavond
Om iedereen de gelegenheid te bieden om kennis te maken met de vrijwilligers en de ruimte waar de JTC plaatsvindt, wordt er een open avond georganiseerd op vrijdag 8 september, van 19:00 tot 20:00 uur, in “De Som”. Als je in groep 7 of 8 zit en benieuwd bent naar wat de JTC te bieden heeft, loop dan gerust vrijblijvend binnen. Uiteraard zijn (groot)ouders ook van harte welkom om een kijkje te nemen en vragen te stellen.

De start van de JTC belooft een spannend en leerzaam avontuur te worden voor kinderen die geïnteresseerd zijn in techniek en creativiteit. Dus noteer de data in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent om deze geweldige kans niet te missen!

Foto: de vrijwilligers van de JTC hebben er zin in. V.l.n.r. Evert, Didi, opa Cees, Henk en Johan

Misschien ook interessant?

Advertenties